Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Περιουσία προ Εκλογών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

Τον τελευταίο καιρό επιχειρείται, όλο και περισσότερο, η απαξίωση της άσκησης της πολιτικής και των ανθρώπων που ασχολούνται μ’ αυτή.
Το δικαίωμα ή αν θέλετε η υποχρέωση του κάθε ενεργού πολίτη να ασχοληθεί με τα κοινά, καταθέτοντας σε δημόσια κρίση τις απόψεις, τη στάση, την πορεία και το όραμά του, απαξιώνεται από την πεποίθηση μέρους της κοινωνίας πως αυτή του η δράση έχει για κίνητρο το οικονομικό κέρδος.
Άποψη που με μεγάλη ευκολία διατυπώνεται και που δυστυχώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για όσους μετέχουν στις εκλογικές μάχες με άλλο πνεύμα, μιας και πρόκειται για έναν αφορισμό που προκαταλαμβάνει κίνητρα και συμπεριφορές. Πρόκειται για μια δίκη προθέσεων και μάλιστα με προκαταβολικά καταδικαστική απόφαση.
Καθώς στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, ως επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ», θα διεκδικήσω τη Δημαρχία του «Καλλικράτειου» Δήμου Αρταίων είμαι κι εγώ από αυτούς που δέχομαι, ακόμα και υπό μορφή αστεϊσμού τέτοιες κριτικές και προκαλούμαι να απαντήσω.
Η Δημαρχία του Δήμου Αρταίων αποτελεί για την αυτοδιοικητική μας παράταξη σοβαρό πολιτικό στόχο, για κανέναν όμως από μας που συμμετέχουμε σ’ αυτή την προσπάθεια δεν αποτελεί υπέρτατο σκοπό ζωής. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα σοβαρό κίνητρο ικανό να με κάνει, εξαιτίας αυτής μου της ενασχόλησης, να σπιλώσω το όνομα μου και τη διαδρομή μου και να διακινδυνεύσω την ατομική και οικογενειακή μου αξιοπρέπεια.
Έτσι, ως μέσο προστασίας αλλά και εκτιμώντας ταυτόχρονα πως μ’ αυτό τον τρόπο συνεισφέρω στη διαφάνεια άσκησης της πολιτικής, καταγράφω τα μέχρι σήμερα περιουσιακά μου στοιχεία και τα κοινοποιώ στον τύπο.
Και αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε ο κάθε συμπολίτης μας να μπορεί να ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζομαι το Δημαρχιακό αξίωμα.
Ελπίζοντας πως μ’ αυτό τον τρόπο θα δώσουμε την προεκλογική μας μάχη και στη συνέχεια θα ασκήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Αρταίων μιλώντας καθαρά και δημόσια με την τοπική κοινωνία για τα προγράμματα, τις ιδέες, τις θέσεις και τα οράματά μας και όχι προσπαθώντας να αποδείξουμε πως «δεν είμαστε ελέφαντες» απαντώντας στην εύκολη μηδενιστική «κριτική του καφενείου» που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει τους πολίτες του Δήμου μας, υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη τους.
Οι συμπολίτες μας όμως γνωρίζουν, ανησυχούν και αγρυπνούν, όσο και να πιέζονται απ’ τα κάθε λογής συστήματα έχουν κριτήριο και αξιοπρέπεια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω σε αυτούς και στη σωστή και αβίαστη επιλογή τους.
Δημοσιοποιώ λοιπόν τα περιουσιακά μου στοιχεία, όπως και του συζύγου μου και σας ζητώ να κοιτάξετε γύρω σας, να αναλογιστείτε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, να θυμηθείτε τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να υφαρπάξουν την ψήφο σας και να μην τους επιτρέψετε να το ξανακάνουν.
Ως υποψήφια Δήμαρχος, με όλες μου τις δυνάμεις, διεκδικώ να ανατραπεί επιτέλους το επικίνδυνα αδιέξοδο κομματικό μοντέλο στην αυτοδιοίκηση, να συμβάλλω στη δραστηριοποίηση κι άλλων πολιτών, να μιλήσουμε με όρους αυτοδιοίκησης, με όρους κοινωνίας και όχι ως κομματικοί εντεταλμένοι και έτσι όλοι μαζί να κάνουμε τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» μια μεγάλη δημοτική και κοινωνική πλειοψηφία. Κι αυτό είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει γιατί εμείς δεν κουβαλάμε βαρίδια, δε χρωστάμε χάρη σε κανέναν, έχουμε το κοινωνικό χρίσμα και οφείλουμε να το επιστρέψουμε στην κοινωνία και μόνο σ’ αυτήν.

Όλγα Γεροβασίλη – Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Αρταίων
Περιουσιακά στοιχεία:
α. ένα διαμέρισμα του συζύγου μου στην Άρτα, συνολικού εμβαδού 172,75 τ.μ
β. ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι, συνολικού εμβαδού 100 τ.μ.
γ. ένα αγρόκτημα του συζυγου μου στο ΤΟΠ-ΑΛΤΙ συνολικού εμβαδού 2.500 τ.μ
δ. ένα αυτοκίνητο τύπου LANCIA 1600 cc
ε. συνιδιοκτήτρια της ιατρικής εταιρείας «Κ. Αλεξίου – Ο. Γεροβασίλη Ο.Ε.» σε ποσοστό 50%
στ. ετήσιο εισόδημα έτους 2009 μετά του συζύγου μου 53.322,14 € και 24.452,05 € αντίστοιχα
z. τα ποσά των καταθετικών μας λογαριασμών στις τράπεζες Εμπορική και Αγροτική ανέρχονται στο ποσόν των 26.592 €
η. δεν έχω μετοχές ούτε συμμετέχω σε οffshore εταιρείες και είμαι διαθέσιμη για οποιονδήποτε έλεγχο σχετικά μ’ αυτό, όποτε και αν μου ζητηθεί.


Ποιός θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος που θα ακολουθήσει το παράδειγμα;;;
Εμείς πάντως, Συνεχίζουμε!

4 σχόλια:

 1. Άρα η κ. Γεροβασίλη κάθε βράδυ που βγαίνει στα μαγαζιά και σπαταλώντας ένα ποσό της τάξεως των 150-200 ευρώ (κάθε μέρα), ζει με δανεικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το σενάριο να δουλεύει και να τα βγάζει και να τα τρώει και να τα πίνει δεν παίζει να υποθέσω. Αλλά άλλο ήθελες να "βγάλεις" στον αέρα ανώνυμε. Καλή η προσπάθεια αλλά την επόμενη φορά σε κανέναν πιο ηλίθιο σε παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μου αρέσε αυτός ο αέρας διαφανούς φρεσκάδας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Kurt μακάρι να ήταν και οι άλλοι στο ίδιο μήκος κύματος... σίγουρα θα είχ(αμ)ε η πόλη μια καλύτερη τύχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή