Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Που είναι το 98% οέο;

Που πήγε το 98% του Παρασκευαΐδη, γνωστού και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Χριστόδουλος;;;

Ο αλήστου μνήμης μαίτρ του λαϊκισμού, του σκοταδισμού και της λαμογιάς και μέγας λάτρης της χλίδας υποστήριζε και στήριζε σ' αυτό όλη του την "πολιτική" απέναντι στο κράτος: Το 98% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι χο.
Προφανέστατα εννοούσε όλους όσους είχαν καταγραφεί σαν χο στα ληξιαρχεία, πριν είναι σε ηλικία να πουν "μπα-μπα-μπα", πόσο μάλλον να τους δοθεί το δικαίωμα επιλογής ή εναλλακτικής και που ακόμα και σήμερα, η διαγραφή του θρησκεύματος από τα κρατικά κατάστιχα είναι μπελαλίδικη υπόθεση...  

Έρχεται πασχαλιάτικα το ΒΗΜΑ και δημοσιεύει μια έρευνα της Κάπα Research που ούτε λίγο ούτε πολύ, παρουσιάζει ένα ποίμνιο σημαντικά μικρότερο απ' όσο θέλει να λέει το ιερατείο και μάλιστα με δογματική θωράκιση όχι από σφυρήλατο χάλυβα αλλά από σκέτη πάφλα...

Ιδού λοιπόν τα ευρήματα:Παρακάμπτοντας προς το παρόν το πόσοι και κάθε πότε πάνε στα χο τεμένη (άλλωστε αυτό είναι πρόβλημα του παγκαριού και κανενός άλλου) πάμε στο κύριο ερώτημα, στο δόγμα της ανάστασης των νεκρών που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο και την πεμπτουσία του χριστιανισμού:
  • "Όχι" και "μάλλον όχι" συνολικά στο 48,1%, άρα το 48,1% του πληθυσμού είναι de facto μη χριστιανοί!!!
  • "Ναί" και "μάλλον ναι" συνολικά στο 41,8%, δηλαδή ο Χριστόδουλος έλεγε παπαρδέλες κι οι χο ήταν λιγότεροι απ' τους μισούς απ' όσους έλεγε. 
Κι ακόμα χειρότερα, οι χριστιανοί είναι λιγότεροι από τους μη χριστιανούς!!!!! Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τώρα το ότι τακτικοί στο καθήκον του εκκλησιασμού ολόκληρη τη μεγάλη βδομάδα, την κορυφαία στιγμή της συγκεκριμένης ιδεοληψίας των χο, είναι μόλις το 19,8% σημαίνει ότι οι μισοί από τους χριστιανούς είναι στο πολύ χαλαρό και light και στο περιστασιακό τους... 

Αυτά ας τα έχει υπ' όψιν του ο κάθε απολογητίσκος την επόμενη φορά που θα φορέσει το υφάκι της ... πλεοψηφίας με την αταλάντευτη και σφυρηλατημένη πίστη!

ΥΓ: Ο φίλος μου ο Π., μέγα και πιστόν αμνοερίφιον αλλά εξαιρετικό παιδί, καλό, συμπονετικό και με χιούμορ και Θρύλος καραβαμμένος σαν και τη Μηρυκαστικότητά μας και που έχει δει με τα ίδια του τα μάτια το φάντασμα κάποιου οσίου Γ' Εθνικής αυτό καθ' αυτό αυτοπροσώπως, με αποστόμωσε με το ατράνταχτο επιχείρημα (τα emoticons δικά του):  
Σκέψου μόνο ότι το Βήμα κάνει την έρευνα!Αυτό τα λέει όλα!Και ο ...Ριζοσπάστης καλύτερα ποσοστά θα έδινε!
Θύματα κατατρεγμένα κι αυτοί βρε παιδί μου...τσ τσ τσ!

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα είναι να μην βγεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Όλα τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή