Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο μαϊντανός της εβδομάδας.

Άμα δε με πιστεύετε, κλίκατις εδώγια-> I
Ότι είναι με μπορδώ είναι η τεκμηρίωση της μαϊντανοαναγόρευσης από τον Conko.


«Από την εφημερίδα «ΤΟ  ΒΗΜΑ» (Κυριακή, 22.5.2011), αλλά και από άλλη ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, πληροφορήθηκα με οδύνη και αγανάκτηση, ότι η Κυβέρνηση στα νέα, σκληρά μέτρα λιτότητος, που θα λάβη κατ’ αυτάς, περιλαμβάνει «κούρεμα» των μισθών των κληρικών, τους οποίους θα αναλάβη να καλύψη με δικούς της πόρους η Εκκλησία.
Η είδηση είναι εξοργιστική. Γιατί όχι μόνο έχει προσφέρει στο Κράτος  ασύλληπτα ποσά η Εκκλησία σε χρήμα και σε ακίνητη περιουσία από τον προπερασμένο αιώνα, αλλά και μέχρι σήμερα συνεχίζει να προσφέρη. (ερώτηξις Conko: πόσα ακριβώς; 500.000.000 ευρώ; 1.000.000.000 ευρώ; 2.000.000.000 ευρώ; 5.000.000.000 ευρώ; ΠΟΣΑ;;;)
Η προσφορά της στους γέροντες, στους άστεγους, στους ασθενείς, στους κατακοίτους, στα νειάτα, ανέρχονται σε 100.000.000 ΕΥΡΩ  τον χρόνο, κατά τους πιο μέτριους υπολογισμούς. (Ερώτηξις Conko: Η μισθοδοδοσία πέφτει 250.000.000 ευρώ το χρόνο, όπερ μεθερμηνευόμενον, άμα δεν σας πληρώναμε ως φορολογούμενοι πολίτες, θα προσφέραμε υπερδιπλάσιες υπηρεσίες στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. 
Αλλά πάμε το το θέμα λιγουλάκι παρακάτω και στα πολύ χοντρά-χοντρά:
250.000.000 € μισθά το χρόνο επί 25 χρόνια (λέω τώρα μόνο 25 χρόνια για να μη σε πονοκεφαλιάζω με δύσκολες προσθαφαιρέσεις) μας κάνει 6.250.000.000 €
100.000.000 € αγαθοεργίαι (λέω τώρα μόνο 25 χρόνια και τις χορηγίες απ' όξω για να μη σε πονοκεφαλιάζω με δύσκολες προσθαφαιρέσεις, πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις) το χρόνο επί 25 χρόνια μας κάνει 2.500.000.000 €
Άρα μας μένουν διαφορά 4.000.000.000 € αποζημίωση για την περιουσία που σας πήρε το κράτος τους τρεις τελευταίους αιώνες, αλλά τα βγάλατε μόλις και μόνο σε εικοσιπέντε χρόνια. 
Και δε μας λες βρε μαϊντανότατε: πόσα ακριβώς δώσατε για να αποκτήσετε την περιουσία αυτή; Τρόμο στα γεροντάκια που είναι τζάμπα, βακούφικα που ήταν νταβατζιλίκι δανεικά κι αγύριστα και χρυσόβουλα που ξεπληρώθηκαν με προσευχές... δηλαδή ΜΗΔΕΝ το κόστος και 4.000.000.000 € καθαρό κέρδος μόνο για τα τελευταία 25 χρόνια. Μάθε μας λίγη απ' την αριθμητική σου ρε μπάρμπα μπας και δούμε κι εμείς άσπρη μέρα!!!)    
Έπειτα οι εφημέριοι - ιδίως της υπαίθρου - πως κινούνται για να πάνε να εξυπηρετήσουν και τα πιο μακρυνά χωριά, φέρνοντας την παρηγοριά του Θεού στους λιγοστούς κατοίκους; (Ερώτηξις Cοnko: Με το ΚΤΕΛ ενδεχομένως;)
Δεν χρησιμοποιούν νερό στα αυτοκίνητα, αλλά βενζίνη, η οποία είναι δαπανηρή, και τα έξοδα τα βάζουν από την τσέπη τους. (Ερώτηξις Conko: Αν ζητούσαν από τους έχοντες ανάγκη την παρηγοριά του θεού να τους πληρώσουν τη βενζίνη ή το εισιτήριο του ΚΤΕΛ;)    
Έπειτα, αρκετοί από τους Ιερείς, που έχουν συνάψει δάνεια, για διαφόρους λόγους, πως θα τα αποπληρώσουν; Και, γενικά, πως θα τα βγάζουν πέρα, αν, μάλιστα, σημειωθή ότι, κατά κανόνα, είναι πολύτεκνοι; (Ερώτηξις Conko: Οι λοιποί δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν συνήψαν δάνεια για διαφόρους λόγους; Και δεν υπάρχουν κι εκεί πολύτεκνοι;)
Σας ερωτώ, κύριοι του οικονομικού κυβερνητικού Επιτελείου:
Τα έχετε παραδώσει όλα στους ξένους καλοθελητές μας; (Εν Κρανίωι ο Conko: Όχι ρε θεομπαίχτη, σε σένα και στο σινάφι σου τα παράδωσαν και πολύ πριν πάρεις χαμπάρι τι εστί τρόικα)  Έχετε γίνει αχάριστοι και αγνώμονες προς την Εκκλησία, την τροφό και φρουρό του Έθνους; (Έθνος λέγανε τον πολυχρονεμένο σου τον Σουλτάνο;) Τα ζυγίζετε όλα με το χρήμα; (γιατί καμάρι μου, εσύ με τι τα ζυγίζεις; με οκάδες;) Με την φορομπηχτική σας μανία έχετε φέρει σε απόγνωση τον λαό μας. (και δεν σας έχουν φορολογήσει ακόμα!!!)
Σας προειδοποιώ : (Μπάάάάάάά;;;;;;;;;;)
Σταματήστε αυτή την τακτική και στείλτε την περιβόητη «τρόϊκα» στον αγύριστο, προτού - αργά η γρήγορα - πάρετε και σεις τον ίδιο δρόμο.(στέλνεις και κόσμο στον αγύριστο; Είσαι θεός;;;)
Διαμαρτύρομαι εντόνως (στα τέτοια μας!). Και στέλνω θερμά μηνύματα προσευχής προς τον Άγιο Θεό (στα τέτοια Του!) να λυπηθή την προσφιλή μας Πατρίδα (που εσύ είσαι ανίκανος και απρόθυμος να λυπηθείς).
Ξαναλέω: (Ξαναπές!!!!!!)
Σταματήστε προτού να είναι πολύ αργά ». (κάτω δεξιά στην οθόνη σου φαίνεται η ώρα... άμα είναι αργά, γρήγορα στο κρεβατάκι σου για νάνι!)

ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ 
Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 
ΚΥΡΙΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΠΑΜΕ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου