Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή cxoλική χρονιά προcxομενννννν…

Τσαντίλες σήμερα το Μηρυκαστικό… ένταση, ανακατοσούρα, αναποδιές, πολλά δίκια που δεν έχει που να τα βάλει, μέχρι και διαδικτυακός ψιλοχοντροκαβγάς για τα chemtrails στο καπάκι… Ανάγκη, λοιπόν, για ένα ποστάρισμα εκτονωτικό.

Πάμε: Ξεκίνησε η σχολική χρονιά, μπορεί χωρίς εκπαιδευτικούς, χωρίς Παιδεία, χωρίς Μάθηση και με  το «δια βίου» να τελεί υπό αμφισβήτηση, αλλά με θρήσκευμα και με σαμάνους που έσπευσαν να πούνε τα μαγικά λόγια για να φύγουν τα κακά πνεύματα και με βότανα και μαγικό νερό να ξορκίσουν το κακό… εύγε και πάλι φέτος!

Κατά τα λοιπά, θαύμασα τον GAΠ: Έμπλεος αντιεξουσιασμού, μας γρονθοκόπησε με ένα μεταμεσονύκτιο αναδομισμό, όπου αποκλειστικός στόχος ήταν να καταστήσει συνενόχους στη πολιτική του όλα τα στελέχια του πασόκ που πιθανά θα έβρισκε απέναντί του στο εγγύς μέλλον.  
Κατόπιν μας πούλησε μόστρα, άποψη και ντηζαϊνιά με λεωφορεία και αποθήκες, μας καθησύχασε ότι όλα τελειώνουν (άμα όλα πάνε καλά βεβαίως-βεβαίως). Τέλος, αναιδέστατα και χωρίς ίχνος τσίπας, αποκάλεσε τη παπούτσα που δεν έφαγε στη μάπα, πράξη μεθοδευμένη από το εχθρικό BBC ενώ η συνέντευξη αφιέρωμα στο Μέγα Στοχαστή άλλου διεθνούς μουμουεξαγρίωσης ήταν αυθόρμητη και απόλυτα αντικειμενική. Και ούτε καν τον ένοιαξε που τον άκουγαν άνθρωποι 45, 50, 60 χρονών που βλέπουν το μέλλον των παιδιών τους στο νεοΕΛλαδιστάν να χάνεται, το δικό τους να καταβαραθρώνεται  και που οι ίδιοι δεν ξέρουν αν θα έχουν δουλειά αύριο το πρωί.
Είναι ένας αδίστακτος και φιλόδοξος αμοραλιστής που έχει στόχο να διαπρέψει στα εξωτερικά και σε διεθνείς οργανισμούς... για το λόγο αυτό, έχει τεθεί στην υπηρεσία του ξένου τραπεζικού κεφαλαίου (και όχι του ιθαγενούς κεφαλαίου γενικώς - μέχρι και ο Μίχαλος τά 'χει μαζί του) και δεν διστάζει να καταστρέψει ολοκληρωτικά μια χώρα και μερικές γενιές ανθρώπων, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Το ξένο (ή καλύτερα διεθνές) τραπεζικό κεφάλαιο, επειδή ακριβώς αυτό κάνει (καταστρέφει χώρες ασχέτως επιπτώσεων στους πληθυσμούς), έχει βρει τον άνθρωπό του για την Ελλάδα και κάνει το παν προκειμένου να τον προστατεύσει. Και  ΕΕ που μπουσουλάει άτσαλα νεοφιλελεύθερα επίσης, που θάβει κάθε πολιτική της πατάτα  σα τη γάτα το σκατό της γιατί δεν αντέχει να τη χρεώνουν με αποτυχίες, κάνει τα πάντα να προστατεύσει το εκλεκτό της.
Η πρωθυπουργία του στο νεοΕΛλαδιστάν είναι γι αυτόν (και τους πάτρωνές του) ένα απλό ενδιάμεσο στάδιο-δοκιμασία των ικανοτήτων του, των αντοχών του, της πίστης και της υποταγής του.
Είναι άλλος ένας προκομμένος άνθρωπος που αποφάσισε με ποιους θα πάει και ποιους θ' αφήσει από πολύ νωρίς! 

Βέβαια βρίσκει και τα κάνει, γιατί εδώ είναι η Ορθόδοξη Δαιμωνοκρατία του ΝεοΕΛλαδιστάν και οι σαμάνοι και οι επαγγελματίες εθνοπατέρες χαίρουν πλήρους ασυλίας. Διότι, όπως διάβασα εδώ, κάποιος συνάδελφός του, μαζί με τρεις υπουργούς οικονομικών κι ένα τσούρμο τραπεζίτες θα τους κάτσουν στο σκαμνί για πολύ ελαφρότερα αμαρτήματα! Εδώ βέβαια δεν είναι Ισλανδία και οι Κώστας Σιμήτης, Κωστάκης Καραμανλής και Giorgaki Παπανδρέου, οι υπουργοί οικονομικών τους και το τσούρμο των τραπεζιτών θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και μονίμως λιβανιζόμενοι από τα μουμουεξαχρείωσης. Άλλωστε τι να ξέρουν αυτοί οι κρυόκωλοι, και τι να μας πουν; Ούτε ένα Παρθενώνα δε στάθηκαν ικανοί να χτίσουν, ούτε μια Αγιά Σοφιά να λειτουργούνται, ούτε μια γέφυρα στο ρήγμα Ευρώπης – Αμερικής που τους διασχίζει, όπως κάναμε εμείς με το Ρίο – Αντίρριο…  

Άλλα νέα: Ο Αυστραλός καθηγητής που έστριβε τσιγάρα με σελίδες από τη βίβλο και το κοράνι για να δει ποιο καίγεται καλύτερα… Επειδή οι άρρωστοι που με τις παλαιές, τις κενές διαφρίκες και τα κοράνια μας μακελεύουν αιώνες και αιώνες τώρα, καλά θα κάνουμε όλοι να καταλάβουμε ότι όσο τους χαϊδεύουμε, τόσο ξετσουτσουρώνουν, εκλαμβάνοντας τον «σεβασμό» ως φόβο μας και δικαίωση των ιδεοληψιών τους. Το αν προσβάλλονται ή όχι άμα λέμε τα ιερά τους βιβλία, αποκυήματα αρρωστημένων και απάνθρωπων εγκεφάλων, είναι δικό τους-καταδικό τους πρόβλημα και δε θα τους το λύσουμε εμείς ούλοι συμπούρμπουλοι κι άμα γουστάρουν να σφαχτούν αναμεταξύ τους, να πάνε παραπέρα γιατί δεν έχω όρεξη για αίματα τέτοια ώρα. Αλλά κυρίως ν’ αφήσουν τα παιδάκια ήσυχα να μεγαλώσουν χωρίς να τα βιάζουν εγκεφαλικά και σωματικά. Και να καταλάβουμε και να απαιτήσουμε να είναι οι κοινωνίες μας ανθρώπινες και κοσμικές και όχι θρησκευτικές. Οι θρησκείες είναι όπως και το sex: αφορούν ενήλικα άτομα, τελούνται συναινετικά και κατ’ ιδίαν και δεν βλάπτoυν τους άλλους.

Τέλος, μου γυρνάνε τ’ άντερα οι διαφημίσεις των ιδιωτικών «κολεγίων» και απορώ πως το ΕΣΡ δεν κάνει μια τόσο δα επεμβασούλα, μια και δεν έχει παρά να σταθεί απ’ έξω από ένα για να αντιληφθεί ότι τα διαφημιζόμενα (πληρωμένα) πτυχία που χορηγούν δεν είναι παρά πιστοποιητικά μεταλυκειακής εκπαίδευσης κι ότι στην είσοδο ΔΕΝ σμπρόχνωνται ο Βγενόπουλος, ο Βαρδινογιάννης κι ο Λάλας για το ποιος θα πρωτοπάρει τους managing directors που βγαίνουν από κει…  

Επί του παρόντος αυτάάάάάάάάά………!

10 σχόλια:

  1. Βρε άθλιε, πως ντολμάς να αμφισβητείς τις ευγενείς προθέσεις της μίσηζ Ντιαμαντοπούλου; Αν ένα σχολείο δεν έχει καθηγητές θα γίνουν μαθήματα; Όχι. Αν δεν γίνουν μαθήματα, θα περάσει τις τάξεις το παιδί; Όχι. Αν δεν περάσει τις τάξεις, θα είναι για πάντα στο σχολείο; Ναι. Ιδού το διά βίου λοιπόν. Που είναι η αμφισβήτηση; Επειδή εσύ είσαι μικρόνοος και δεν μπορείς να συλλάβεις το μεγαλόπνοο και δεόντως ευπερδές σχέδιο της Υπουργού Παιδείας, σου φταίει το "διά βίου";

    Εδώ, δεν άκουσες σήμερα; Νέες εξαγγελίες. Οι μαθητές που από του χρόνου θα πάνε Α' Λυκείου θα εισάγωνται με νέο σύστημα. Βέβαια το σύστημα αυτό δεν έχει καν επεξεργαστεί, γι'αυτό και ανακοινώθηκαν 4-5 ενδεχόμενα, όπου τελικώς μάλλον θα μας προκύψει κάποιο -όχι έκτο, αλλά- ένατο. Σημασία δεν έχει να υπάρχει σχέδιο, σημασία έχει να το ανακοινώνουμε. Ιδίως αν το πούμε καμιά εκατοστή φορές ότι ΘΑ το κάνουμε κάπουτε, ο κόσμος από ένα σημείο κι έπειτα θα νομίζει ότι το έχουμε ήδη εισαγάγει.
    Ουστ. Ουρτ. Που θα ξεκινήσεις ολόκληρο σενδόνι με πικρόχολα σχόλια για την Υπουργό Παραπαιδείας. Πως θα ζήσουν τα φροντιστήρια ρε; Τα έχεις σκεφτεί αυτά; Ουστ, ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τώρα, θα προσπεράσω τις κακεντρέχεις εις βάρος του εθνεγέρτη Ζορζ Pasok και θα σταθώ στα ύπουλα σχόλια περί των τράγοι (εκ του αμνός, μην παρεξηγούμαι). Αντί να λες κι ευχαριστώ που δεν είμαστε Τεχεράνη εδώ πέρα, τους κατηγορείς κιόλας; Δηλαδή τι θα προτιμούσες; Να είμαστε πηγμένοι στους μουλάδες; Να ήλεγχαν την κοσμική ζωή του τόπου οι βρωμεροί μουσουλμάνοι; Να χρειάζεσαι την άδειά τους για ο,τιδήποτε κάνεις στην καθημερινότητά σου; ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;; Ταλιμπάν θες να γίνουμε εδώ πέρα;
    Σταδιάλα, με έχεις βγάλει έξω από τα ρούχα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι με το σκούρο μπλε χρώμα: βγάζει μάτι πάνω στο μαύρο μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδη είσαι εμπαθής και βαθειά νυχτωμένος!
    Το "δια βίου" αμφισβητεί ο Λομβέρδος που κλαίει πιο συχνά κι απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα η Λούκα (η Κατσέλη, όχι η άλλη η κανονικη). Αντίθετα, η Ντιαμαντόπολος ξέροντας ότι στο σχολείο δεν θα μάθεις τίποτα, φροντίζει να τα μάθεις μετά την αποφοίτηση. Πόσα φροντιστήρια ξέρεις για τη δια βίου; Ελάχιστα! Εμπρός λοιπόν για νέα φροντιστήρια... ξέρεις πόσα οικοδομικά τετράγωνα δεν έχουν φροντιστήρια; Ξέρεις πόσοι καθηγητάδες δεν κάνουν ιδιαίτερα και κάνουν απεργίες γιατί παίρνουν μισθούς πείνας;
    Και τι σε μάρανε το σύστημα εισαγωγής; Για εκατον δεκα εννέα προσχέδια που θα γίνουν, μέχρι να εφαρμοστεί το εκατοστό εικοστό, ξέρεις πόσοι ΜΔΥ θα εμπλακούν σε επιτροπές, υποεπιτροπές και κόντρα επιτροπές και θα δικαιολογήσουν το μισθό τους; Θέλεις δηλαδή να κάτσουν δυο-τρεις που ξέρουν τη δουλειά και να μας πει ο Στρός Κάν ότι έχουμε πολλούς ΜΔΥ που κάθονται και να απολύσουμε καμπόσους; Είδες βρε τι κάνει ο GAΠ και η Ντιαμαντοπόλος για τη Χώρα τις δύσκολες τούτες ώρες; (ούπς! εγώ τό 'πα αυτό;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΓ: Σε λίγες μέρες θα γίνει γενική ανακατασκευή του ευblogίου, οπότε θα μεριμνήσωμεν και δια το αίτημά σας.
    Έστε βέβαιος, λέγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞαναματαΥΓ: Ναι ρε, ο Αλάχ είναι Μεγάλος! Τιτανομέγιστος λέμε και τρελοτσαχπινογαργαλιάρης. Αρκεί να του βάλεις στρογγυλό γυαλάκι, λίγες ανταύγειες στα γένεια κι ένα πιο προς το σωμόν σαρίκι κι η Αισέ θα καταρρεύσει απ' το κέρατο... και να δουν λίγο τη γλύκα και οι τράγοι που δεκαεφτά αιώνες τη έχουν βγάλει ζάχαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι αισχρός...
    ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ....
    Χχχχχχχχρρρρρρρρρ
    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχρρρρρρρρρρρρρρρ
    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχρρρρρρρρρρρρρ
    ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦτουουουουουου σου.

    Που θα πιάσεις τον Λεβέρδο στο στόμα σου. Ο Λοβέρδος μπορεί να αμφισβητεί ό,τι θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Εσύ μήπως είσαι υπουργός κύριε; Δεν κατάλαβα.

    Τι έχετε κατά της ανάπτυξης, κύριε; Αν τα φροντιστήρια είναι λίγα, καλώς να γίνουν περισσότερα. Έτσι καταπολεμάται η ανεργία. Και εύγε στο Υπουργείο Παραπαιδείας που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ. Δηλαδή μήπως θες να τρέχουν και στην χρυσή ευκαιρία να βάζουν αγγελίες; Σε λίγο θα μου πεις ότι θες να κάνουν και φορολογική δήλωση κιόλας. ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσχετο, αλλά αυτό το tabophar που μου έβγαλε πριν ως λέξη επαλήθευσης ακούγεται σαν φάρμακο. Ελπίζω να μην είσαι διαπλεκόμενος ΚΑΙ με το Υπουργείο Ανθυγείας. Ελπίζω. Θα χάσω πάσα ιδέα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι καλά που δεν έβγαλε lηxotanil! Όσο για το άλλο, ανήκει στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Συνευρέσως, Αντισύλληψης, Ελέγχου Latex και Αγοραίου Έρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή