Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Stylish Blogger Award

WoW!!! ΑΓΟΥΟΡΝΤ!!! Yessssssssssssss!!!

Καθώς το παρόν ευblόgιον οδεύει πλεισίστιον προς την 24ην Ιανουαρίου, πρώτην επέτειον της Παγκοσμίου Πρώτης του (το 2010 έλαβεν χώραν το κοσμοϊστορικόν αυτό γεγονός) ο Evan T (On the Way to Ithaca) μας απένειμενεν το Stylish Blogger Award που του το απένειμε η 50ft Queenie (Attack of the Quasars) που της το απένειμε η …

Περιποιεί μεγίστην  Τιμή δι’ άπαντας τους υπηκόους του Πριγκηπάτου και δι’ εμέ προσωπικώς η διάκρισις ταύτη ήν με ιδιαιτέραν χαράν και αποδεχόμεθα και την οποία διάκρισιν λέγω, εκλαμβάνομεν ουχί ως επιβράβευσιν των μέχρι τούδε υφ’ ημών καταβληθεισων προσπαθειών αλλά ως επιπλέον ευθύνην δι’ εκείνας τας οποίας αόκνως θα συνεχίσομεν καταβάλοντες εις το μέλλον, διότι φέροντες την διάκρισιν ταύτην εις το πέτον, δεν φουσκώνουν τα στήθη από υπερηφάνειαν τινά αλλά κάμπτωνται έτι περαιτέρω οι ώμοι από τας αυξημένας απαιτήσεις του καθήκοντος, τας αυξημένας τους καθήκοντος απαιτήσεις λέγω, τας οποίας αυτή ταύτη η διάκρισις επιφέρει και επιβάλει (απνευστί όλο αυτό).

Η ωραιοτάτη ταύτη διάκρισις θα λάβει την περίοπτον θέσιν που της αρμόζει εις την δεξιάν στήλην του ιστολογίου και θα το κοσμεί ες αεί!
Εκλαμπρότατε Evan T, δια μίαν εισέτι φοράν και εξ ονόματος όλων των Μοσχαριανών Σας ευχαριστώ ειλικρινώς και εκ βάθους καρδίας… (θέτοντας  την δεξιάν  εις το μέρος της καρδίας και με ελαφράν υπόκλισις).

(κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ (απολύτως αυθόρμητον))        

Ιδού τα επτά facts about me:

1ον : Ένα χρόνο στο βλόγερε κι ακόμα δεν ξέρω τι πά να πει «σύνδεσμοι σε αυτή την ανάρτηση». Που θα μου πάει όμως, θα το μάθω όταν μεγαλώσω.
2ον : Διατρέχοντας κίνδυνο άμεσου αφορισμού από τον Evan T και την 50ft Queenie , ναι, υποστηρίζω ευθαρσώς και σθεναρότατα την (προ πολλών ετών) απόφασή μου να αντικαταστήσω το φραπέ-μέτριο-χωρίς-γάλα με εσπρεσάκια μονά, διπλά, λούνγκα, μακιάτα και φρέντα. 
3ον : Βαριέμαι γρήγορα. Μ’ ότι κι αν ασχολούμαι χάνει το ενδιαφέρον του όταν κατανοήσω πλήρως το τι είναι, πως δουλεύει και γιατί. Άμα μετά γίνει απλή διαχείριση, καταντάει σκέτη αγγαρεία, κι όλως τυχαίως, είναι ο τρίτος μήνας που αναβάλω το συμμάζεμα του γραφείου και της βιβλιοθήκης, αλλά μέχρι το Πάσχα έχουμε καιρό.
4ον : Αν κάτι που θέλεις πολύ σου γίνει εμμονή τότε όλο το Σύμπαν κάνει τη πάπια. Αν δεν σου γίνει εμμονή, μπορεί όπως ευαρεστούμενο να ευδοκήσει ακόμα και να συνωμοτήσει. Νήφε και μέμνησο απιστείν που έλεγε κι ο Επίχαρμος.
5ον :  Αντιπαθώ (όχι το ψέμα και την υποκρισία, αυτό το λέμε στα καλλιστεία) τα αυτοκίνητα, την οδήγηση και τη βροχή. Ευτυχώς στην Αθήνα η βροχή διαρκεί 9-10 λεπτά της ώρας, γιατί στην Άρτα διαρκεί μέχρι τον Μάιο.
6ον : Διατηρώ άριστες, βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις με τη μπύρα και με πληγώνει αφάνταστα όταν βλέπω μια θράκα να αργοσβήνει ανεκμετάλλευτη. 
7ο : Είμαι αναφανδόν υπέρ της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος απ’ όλους τους (κλειστούς) δημόσιους χώρους. Το κάπνισμα είναι εξάρτηση κι όποιος κάνει την εξάρτησή του  επιλογή, ας πληρώσει και το τίμημα της επιλογής του αυτής. Τριάντα χρόνια καπνιστής είμαι, κάτι μπορεί να ξέρω. (Samson και φιλτράκια κόκκινα -τα slim- τυλιγμένα σε καφετιά χαρτάκια γλυκόρριζας)  

Ιδού και δεκαπέντε εκλεκτοί του Πριγκιπάτου με τυχαία σειρά:

1)      Η ΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ
2)      ΚΕΝΤΡΙ
3)      AVenGer’s walkabout!!
4)      Κάτω Κόσμος
5)      Ανούσια Πίστη
6)      Κωνσταντίνος Καντακουζηνός ® since 1347
7)      Στέκομαι Σημαίνει ΓυρίζΩ ΠίσΩ
8)      Svennegreken
9)      To ελληνάκι
10)   Ο Λαός δεν Ξεχνά
11)   Paradise Lost Blog
12)   Karvelas Art Studio
13)   ΑΓΗΣΊΑΣ
14)   Μολύβι και Χαρτί
15)   ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Και μετά το πέρας της σεμνής αύτης τελετής, εκλεκτοί μας προσκεκλημένοι, ας περάσουμε εις την Μεγάλην Αίθουσαν των Δεξιώσεων όπου θα μας υποδεχθεί ο Ύπατος Τελετάρχης του Πριγκιπάτου, όπου το ποτό μας θα συντροφεύσουν σκοποί του τόπου μας από παραδοσιακήν ορχήστρα ως και τοπικόν χορευτικό συγκρότημα… περάστε παρακαλώ!





How this award works is that it’s passed on from blogger to blogger, so I received the award from someone and I pass on the award to others. Part of this award is to write 7 things about yourself (on your blog post) and pass this award to 15 other recently discovered blogs you think deserves this award too.

13 σχόλια:

  1. WOOHOOO! Τα συγχαρητήριά μου για το βραβείο και να σας συγχαρώ για το βίντεο.

    (ΟΥΥΥΥ για τα εσπρεσάκια! xD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δια το 2ον, ΑΙΣΧΟΝ! Θα έπρεπε να ηξεύρατε, αγαπητέ Κόνκο, πως τα εσπρεσάκια, ιδιαιτέρως τα μπασταρδεμένα μακιάτα, είναι αισχρόν νεοταξικόν σχέδιον δια την διαστρέβλωσιν των εκ των ημών αρχαίων προγόνων παραδοθέντων χρηστών ηθών και παραδόσεων. Ωωωω... μα θα με κάμνετε να σας αφαιρέσω το απαστράπτον αυτό βραβείον! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @50ft queenie
    Σας ευχαριστώ Κυρία!

    @AVenGer!
    Ξέρω, εσύ μου κρατάς μούτρα απ' τα Χριστούγεννα στο "Σημείο" στο Πέτα γιατί δε σ' άφησα να μου χαρχαλέψεις το κινητό!

    @Evan T + 50ft queenie
    Φίλτατοι, θα ανατρέψω τους ισχυρισμούς σας με γεωγραφικά-πολιτισμικά επιχειρήματα:

    1) Ο λεγόμενος Ελληνικός δεν είναι ο επονομαζόμενος και "Τούρκικος" ο οποίος αργότερα εβαπτίσθη "Βυζαντινός";

    2) Ο λεγόμενος Νές-καφέ (και συνεπώς και ο φραπές) δεν είναι υποπροϊόν του Γαλατικού τοιούτου που ανεπτύχθη εις τας παρειάς και τας λίμνας των Άλπεων, εις χώραν ορεινήν της οποίας οι κάτοικοι αναζητούν τη μπουκίτσα τους σε μαρμίτες με λιωμένο τυρί;

    3) Ο Ρωμαϊκός (ή κατ' άλλους Ετρουσκικός) καφές φέρεται ότι μεταφέρθηκε (ομού μετά της πίττας) στην Ιταλική χερσόνησο από την Κύμη της Ευβοίας κατά τον μεγάλο αποικισμό το 700 π.χ. και επανέκαμψε παρ' ημίν ως αντιδάνειο, μαζί με την pizzaν.

    Ποίος καφές λοιπόν, είναι πιο συμβατός προς τα Εθνικά Ιδεώδη και τας Παραδόσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα φυσικά αυτός που ανεκαλύφθη εις την ΔΕΘ περί το 60, αν ενθυμούμαι καλώς. Το σεπτόν φραπόγαλον. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και συνεχίζει να εμπνέει τη νεολαία μας πυροδοτώντας τα ταλέντα της στην καινοτομία...
    Εξαιρετικά αφιερωμένο λοιπόν!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ml0ONZZ7elo&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια δια την διάκριση αγαπητέ εν blog αδελφέ.
    Αυτή τη εποχή πληρώνουμε την εξάρτηση του ΓΑΠ. Πρέπει να πληρώσουμε και τις δικές μας εξαρτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου Dyer, είμαστε φαίνεται καταδικασμένοι να πληρώνουμε... από φόρους, κερατιάτικα και γ@μηςι@τικα μέχρι αμαρτίες και εξαρτήσεις! Και κατά την εξώφληση, δυστυχώς, οι μεγαλύτεροι "πιστωτές" είναι που προηγούνται, οπότε οι δικές μας εξαρτήσεις αργούν πολύ ακόμα...
    Τη Καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ' αρχήν, αν ο καφές έχει μέσα τζατζίκι, μπορεί να είναι ο,τιδήποτε: ο μέγας Σουβλακέας όλα τα επιτρέπει, αρκεί να έχουν τζατζίκι.

    Κατά τα λεπά, χαρούμενα γεννάθλια εύχομαι και νομίζω ότι μόνο το ιερόν βίδεον αρκούσε για να καταλάβουμε και ότι υπήρχε επαίτειος και ότι συνεδεύθηκε από μενδάλειον.

    ΥΓ. Λυπάμαι μοσχαριότατε, αλλά πολύ γκέη ο συνδυασμός καπνού. Άντε, ας απαραβλέψω τον Σαμσών, αλλά κόκκινα φιλτράκια και γλυκόριζα; Έσχως... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποχθονιότατε σας ευχαρισθώ.
    Δηλαδή τι περιμένατε να σας τρατάρω; Πασχάλη Αρβανιτίδη, Μπέθυ Αργυράκη και χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων;;;

    ΥΓ: Μα γιατί το λέτε αυτό; Φρονείτε ότι ένας λουλάς θα μου πήγαινε περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν τώρα που το λες, έχεις δει λουλά τσέπης;! Ντάξει, όχι τσέπης αλλά κυριολεκτικά τόσο μικρό! Είχα δει παλαιότερα είχα λιώσει! Φαντάσου να είσαι στη δουλειά και να λες πετάγομαι έξω για ένα τσιγαράκι; :):):)

    Προσωπικώς: ολντ χόλμπορν άσπρος, σουάν μαύρο και ρίζλα γαλάζιο. Στιβαρά πράγματα... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ μου, τι να σας ευχηθώ;
    Οι Τρεις Ιεράρχαι να σας ευλογούν και να σας έχουν πάντοτε καλά!

    (Ελπίζω κατόπιν αυτού να παραμείνω εις την λίσταν σας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλειότατε, η Πριγκιπική μας ταπεινότης σας ευχαριστεί δια την ευαρέσκειάν σας... πλην όμως να σας ενημερώσει ότι η αίτησις μνημονικοποιήσεως του Πριγκιπάτου από τους τρεις ιεράρχας απερρίφθη προ πολλού και ιδού το σχετικόν πρακτικόν:
    http://moscharia.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html
    Την επομένην φοράν δύνασθε όπως επικαλεσθείτε την βοήθεια του Αγίου προστάτου και πολιούχου μας. Να σας συστήσω:
    http://moscharia.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html

    Και φυσικά εξυπακούεται πως ένας απλός Πρίγκηψ δεν αποβάλει έναν κοτζαμάν Αυτοκράτορα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή