Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ήγγικεν η ώρα, το απόγευμα στις έξι κι όποιος αντέξει!

Τα είπαμε και ψες γι αυτόν τον κυριούλη.






Ο κυριούλης αυτός θα κάθεται στο σαλόνι του και θα βλέπει τη δευτέρα παρουσία (ποιανού;) νά 'ρχεται, ξεκινώντας από τη Νέα Ζηλανδία και κινούμενη δυτικά προς τα εμάς (κι αυτόν). Φυσικά αφορά και τους χο που ναι μεν είπε ο χριστούλης ότι  "κανένας δεν ξέρει πότε θα έρθει η δευτέρα παρουσία εκτός απ' τον πατέρα μου (=δηλαδή εμένα και το άγιο φάντασμα)", δηλαδή μπορεί και σήμερα στις έξι κι αν το αποκλείουν λένε ψέματα, αλλά είπε και "ότι κάποιοι από σας θα ζείτε όταν γίνει η δευτέρα παρουσία" αλλά κανένας απ' όσους το άκουσαν και τους το μετέφεραν δεν ζει σήμερα, βγάζοντάς τον χριστούλη (και τον πατέρα του και το άγιο φάντασμα) ψεύτη. 

Στις έξι το απόγευμα, λοιπόν, οι καλοί θα πάτε στον παράδεισο κι εμείς οι αμαρτωλοί θα μείνουμε εδώ, ήσυχοι, ελεύθεροι και ξέγνοιαστοι να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη... Όπως αντιλαμβάνεστε, άν στις έξι και μισή δεν έχετε συναντήσει τον δημιουργό σας, δυστυχώς την έχετε βάψει!   

Σε όσους λοιπόν μείνουν πίσω και πριν τα βάψουν μαύρα-κατράμι, το πιο κάτω βίδεο εις μέρη τρία και με υπότιτλους στην Ελληνική γλώσσα (από τον Άθρησκο), ίσως απαλύνει τον πόνο τους και δώσει κάποιο σκοπό και κάποιο νόημα στην υπόλοιπη επί Γης ζωή τους. 


Και καμμιά χριστοπαναγία στον δημιουργό τους και τις άγνωστες βουλές του θα μπορούν να ρίξουν, μιας και δεν θά 'χει καμία σημασία πλέον... 


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ? R.DAWKINS (greek subs) 1/3 
 


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ? R.DAWKINS (greek subs) 2/3 
 


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ? R.DAWKINS (greek subs) 3/3 
 




ΥΓ: Το είχαμε ματαβγάλει το βίδεο πριν ένα χρόνο, αλλά άνευ υπότιτλοι και χωρίς να ξέρουμε ότι στις έξι τ' απόγεμα θα... 

2 σχόλια:

  1. Στις 6 το απόγευμα είναι τελικά; Γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν τα ξημερώματα και ψαχνόμουν το πρωί... (είχαν εξαφανιστεί τα τσιγάρα και τα προφυλακτικά και φοβήθηκα μήπως είχε γίνει όντως και άντε μετά να αντέξεις την αιωνιότητα χωρίς τα παραπάνω :-Ρ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς αγαπητή Eskarina μας άφησε εδώ κάτω... αν μας είχε περιμαζέψει μαζί με τους άλλους δε θα είχαμε καμία αγωνία ούτε για το ένα, διότι χαλάει τη φωνή και βγαίνουν φάλτσες και με γρέζι οι ψαλμωδίες, ούτε για το άλλο, διότι θα γίνόμασταν άφυλα όντα, σαν τη Barbie και τον Ken ένα πράμα.
    Υπομονή, ο Οκτώβρης γαρ εγγύς κι αυτός ο Οκτώβρης κι αν θά 'ναι κόκκινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή