Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Να θες ν’ αγιάσεις και να μη σ’ αφήνουν!!!

Το Rio me Nideiro στις ακτές του Artapulco Bay. 


Πάνω που είπα το ταλαίπωρο Μηρυκαστικό, να αποσυρθώ για λίγες μέρες στο εξωτικό Rio Me Nideiro, στις ακτές του Artapulco Bay, να ξεκουράσω λίγο το πολλαπλό στομάχι μου και τα γουρλωτά ματάκια μου από τις οθόνες και τα διαδύχτια, να σου ο GAΠάκος και το σινάφι του να με βάνει ντε και καλά ν’ ανοίγω λαπιτόπια και να αναζητάω ελεύθερα δημοτικά γουίφια… γιατί ωρέ συντρόφια, γιατί;

Οι λεμονιές που καλημερίζουν το Μηρυκαστικό κάθε πρωί. 

Τέσπα… πάμε το λοιπόν. 
Επειδή τον Σεπτέμβρη περιμένουμε ένα κάρο ραβασάκια για να ξεφραγκιαστούμε εντελώς αλλά και ένα κάρο νέα μέτρα, αναμένεται και νέα έκρηξη της πλέμπας στες πλατείες και τσι δρόμοι. Επειδή όπως φάνηκε, ο ήδη υφιστάμενος γύψος (καθεστωτικά ΜΜΕξαχρείωσης, παρακράτος, προβοκάτσιες, άγριο ξύλο, χημικά να φαν κι οι κότες) δεν αρκεί δια την ακινητοποίησιν του ασθενούς και δια την εγχείρισιν αυτού, θα φέρομεν και νέον γύψον, τον πλέον εξελιγμένον.
Έτσι, ο Υπουργός Παρακράτους, Ταγμάτων Εφόδου και Σάμινας Παπουτσής (αυτός που δεν ντρέπεται να προΐσταται μιας αστυνομίας κράτος εν κράτει που κοχλάζει από κάθε μορφής ακροδεξιό, φασίζον ή καθαρόαιμο φασιστοκάθαρμα, αμόρφωτους υπάνθρωπους με μεγάλα κουμπούρια, μεγαλύτερες εξουσίες και τεράστια κόμπλεξ και που δεν έχει καμία διάθεση και πρόθεση να κάνει κάτι γι αυτό) ζητάει:
  1. Οι κάμερες να έχουν zoom διότι άλλως δεν ελέγχεται σωστά η κυκλοφορία.
  2. Τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες της ως άνω περιγραφείσης αστυνομίας θα έχουν κάμερες, ώστε να μπορούν οι επιβαίνοντες σε αυτά να κρατούν αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα κατορθώματά τους. 
  3. Οι συγκεντρώσεις οφείλουν να συμμορφώνονται προς συγκεκριμένες προδιαγραφές και ISO 9000, ISO 14000, HACCP έναντι της αγοράς και του τουρισμού, ήγουν να μην φαίνονται καθόλου και να μην τις παίρνει χαμπάρι κανένας, διότι έτσι δεν θα διαταράσσεται ούτε η αγορά, ούτε ο τουρισμός ούτε κανένας άλλος θεσμός.  Ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να τεθούν και εκτός νόμου εάν η πλέμπα δεν συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις.

Καλά λένε: Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε απ’ τον καιρό της Χούντας.

Η θερινή Γιάφκα των Επαναστατικών Μηρυκαστικών Πυρήνων.
Διακρίνεται λαπιτόπιον εκτάκτου ανάγκης
με ανεκτίμητη αρχαιολογική αξία. 

Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί, αν δεν προηγηθεί η λοβοτομή της πλέμπας. Και επειδή αφενός μεν η πρώτη λοβοτομή με τα εγκάθετα ΜΜΕξαγρίωσης δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, αφετέρου δε είναι ασύμφορο (και εν μέρει άκομψο) να προχωρήσουν σε μαζική λοβοτομή υπό την ανατομική-χειρουργική έννοια του όρου, θα το κάνουν με τα blogs στα διαδύχτια: Όσο η πλέμπα (και μάλιστα το νεαρότερο κομμάτι της αλλά και ένα διαρκώς αυξανόμενο κομμάτι της μεγαλύτερης ηλικίας) γράφουν ανεξέλεγκτα, τόσο θα κοχλάζει ο τέντζερης και θα το πετάξει το καπάκι του κι άηντε μετά να το ξανάβρει. Κι άμα η ελεύθερη έκφραση στο ιντερνέτι κάμει τον τέντζερη χύτρα ταχύτητας, βάνε με το νου σου τι έχει να γενεί άμα σκάσει!

Έτσι λοιπόν, βγήκε ο Μίλτος ο Παπαιωάννου, Υπουργός επί της Δεικεωσήνις και φρέσκος-φρέσκος μάλιστα. Και ετοιμάζει, λέει, νομοσχέδιο, λέει, που να ξεκουκουλώσει την ανωνυμία στα blogs, λέει, όταν, λέει, διαπράττεται αδίκημα, λέει, και άλλες χαζομάρες.
Και δε μου λες κυρ-Μίλτο μας, το ότι σου γράφω ότι λες χαζομάρες είναι αδίκημα;
Αν σε πω κι εσένα και τον Παπουτσή και τον Μπένυ και τον άλλο τον χοντρό με το συγκαμένο εγκέφαλο κι όλο το σινάφι σας Νενέκους της Δημοκρατίας, διαπράττω αδίκημα;
Κι άμα δε μπορείς να με «αποκαλύψεις» και να με σούρεις στη Δεικεωσήνι ΣΟΥ για αυτά και τα’ άλλα που θα γράψω παρακάτω, θα με σύρεις γιατί σούρνω τα όσα σούρνω στον αρχιτσοπάνο με τη μαυροφορεμένη κουστωδία του και τα πολλά αμνοερίφιά του που τον προσκυνάς και του φιλάς το χέρι; Και του στέλνεις 55.000 άνεργους παρίας στις αμαρτωλές ΜΚΟ του, όλα πληρωμένα;

Λοιπόν, για την άνεσή σου, οι περισσότεροι bloggers (ειδικά της επαρχίας) αυτά που τους απειλείς περί «ανωνυμίας» τους, τους προκαλούν από γέλιο μέχρι δακρύων έως και εκκένωση του στομάχου από αηδία, αλλά ποτέ χέσιμο απ’ το φόβο τους. Μικρές κοινωνίες είμαστε και μας ξέρουν (ή μας βρίσκουν) και οι πέτρες. Μάζεψε λοιπόν τους ινσπεκτέρ Κλουζώ σου κι εσύ κι ο Παπουτσής προτού γίνουνε περισσότερο ρεζίλι των σκυλιώνενε κι εσείς μαζί τους.

Για τους άλλους, τους «κουκουλοφόρους» bloggers της Αθήνας και της Σαλονίκης, άμα ήσουν Υπουργός Δικαιοσύνης θα ήξερες ότι όταν διαπράττεται έγκλημα στο διαδίκτυο ή στη real life, η Δικαιοσύνη βρίσκει και το έγκλημα και τον ένοχο και τακτοποιεί το θέμα. Αλλά αυτή η Δικαιοσύνη βρίσκει και το έγκλημα του κολλητού σου του Άκη και του άλλου του κολλητού σου του Τσουκάτου και τους τακτοποιεί κι αυτούς κανονικά και με το νόμο. Αλλά από αυτή τη Δικαιοσύνη είσαι άσχετος ή τον παριστάνεις. Αντίθετα, ως Υπουργός δεικεωσήνις σηκώνεις το δεικεωσήνι σου δίκην γκλίτσας και απειλής ότι θ’ ανοίξεις κεφάλια αν δεν σιγήσουν τα πληκτρολόγια.

Τα πειστήρια του Εγκλήματος στο ΦΩΣ.

Εμπρός λοιπόν διαδικτυακέ μου Βελιγκέκα, στείλε μου ένα e-mail (πάνω δεξιά θα το βρεις) και γράψε μου ποια αδικήματα διέπραξα κι εγώ θα γράψω το πλήρες ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή μου και έλα να με συλλάβεις. Θα σου παραδώσω μάλιστα και το όπλο του εγκλήματος, το πληκτρολόγιο. Θα έχεις στα χέρια σου τον αιμοσταγές και βλάσφημο αναρχοκομμούνι Conko, τον διαβόητο keyboardίστα με το Toshiba! Γκρρρράν Σουξέ!!!

Το σκοτεινό όπλο του εγκλήματος όπου τα CSI
των Παπουτσή και Μίλτου θα βρούνε DNA και χηλικά αποτυπώματα
του υποχθόνιου Μηρυκαστικού.  

Τώρα, έριξες και λίγο μελάνι σα τη σουπιά μ’ εκείνο το νομοσχέδιο περί μπάφου για να ‘χει η πλέμπα κάτι ν’ ασχολείται, όσο εσύ κι ο Παπουτσής θα ετοιμάζετε το χειρουργείο, το γύψο και τους νάρθηκες για τον Σεπτέμβρη… Και για το απόλυτο τίποτα που λέγεται Ραγκούσης και προσπαθεί να γίνει κάτι με την κίτρινη φυλή ήθελα να γράψω, αλλά γι αυτά άλλη ώρα, αν φυσικά δεν με αποκαλύψετε πρώτα και χεστεί η φοράδα στ’ αλώνι.

Άποψη του Artapulco Bay από το μπαλκόνι της Γιάφκος.
Διακρίνονται οι εκβολές του ποταμού Rio de la Plarta και οι απέναντι ακτές.
Η cyberτρομοκρατία θέλει καλοπέραση κύρ-Παπουτσή μου!

Πάω για μπάνιο τώρα.

Φιλάκια σας πολλά σοσιαλιστές της πυρκαγιάς, τεχνοκράτες της πλάκας, δημοκράτες του κώλου και πατριώτες της πορδής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου