Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Χαζές ερωτήσεις...


Άμα ο GAP, ο Καρατζαφιόζης και οι 180 βουλευτάδες τους, απαυτώνουν χωρίς σάλιο κανα-δυό-τρεις γενιές Ελλήνων για να πλουτίσει μια χούφτα διεθνών τοκογλύφων, τότε γιατί πληρώνονται από τους Έλληνες και όχι από τους τοκογλύφους;  

4 σχόλια:

  1. Μήπως είναι διπλοθεσίτες Άθεε και είναι στη μισθοδοσία και των δύο; Ποιος ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος σου είπε ότι δεν τα παίρνουν από τους τοκογλύφους.
    Ο καθένας ανάλογα με την προσφορά του, φίλε Conko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισό για να καταλάβω φίλε Dyer:
    Οι ιθαγενείς των Δυτικών Ινδιών έχουν χρυσό, άργυρο και καρυκεύματα και η Ισαβέλλα της Ισπανίας τα θέλει. Έτσι στέλνει εμένα τον κονκισταδόρ να της τα φέρω, έναντι αδράς αμοιβής και με τα έξοδα πληρωμένα.
    Για να τους τα πάρω πρέπει να τους δημιουργήσω ένα χρέος το οποίο πρέπει να ξεπληρώσουν όπως λ.χ. ότι έχουν στραμμένη την πλάτη τους σε έναν Πραγματικό Θεό που, εν ανάγκη, θα δημιουργήσω εκείνη τη στιγμή εκ των ενόντων και ειδικά για την περίσταση.
    Υποχρεώνω, λοιπόν, τους ιθαγενείς μέσω μιας σειράς έξυπνων επινοήσεων μαζικής προπαγάνδας (λ.χ. ιππέας και άλογο είναι ένα και το αυτό ον ήγουν οι θεοί που προ πολλού περιμένανε να επανέλθουν λόγω των αμαρτιών τους ή για την αιώνια ευημερία τους) να χάψουν ότι πρέπει να παραδώσουν ότι χρυσό, άργυρο και μπαχάρια διαθέτουν στην Ισαβέλλα για να σωθούν, αλλά και να με πληρώσουν γι αυτή την υπηρεσία που (με πόνο ψυχής, δάκρυα στα μάτια και περισσή αυτοθυσία) τους προσφέρω.

    Χμ! Κάτι αρχίζω να καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή