Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Πατριωτικοσοσιαλισμός και μαγκιά απύθμενη!!! - Ελα, αγορίνα, πού είσαι;

 - Στο γραφείο ακόμα. Μίλησα με τον Παγετώνα, τον Φινλανδό, και μετά με πήρε ο κοκκινοτρίχης, ο Δανός, και είμαι έξαλλος.

 - Γιατί τι έλεγαν πάλι οι γ…;

 - Σκέπτονται να ανακοινώσουν ότι είναι δική μας απόφαση να βάλουμε φόρους. Θα πουν ότι δεν το επέβαλαν αυτοί.

 - Ρε συ, να ενημερώσεις τον Γίγαντα, πρέπει να τέλειωσε το πιλάτες.

 - Περίμενε, ρε μ..., το ωραίο δεν στο είπα. Θα πούνε, λέει, να μειώσουμε δαπάνες, δίνοντας και παραδείγματα.

 - Τι παραδείγματα;

 - Να κλείσει ο ΟΣΕ εκτός από τις μεταφορές εμπορευμάτων, να μείνει ένα κρατικό κανάλι και ένα ραδιόφωνο, να κλείσουν άχρηστες δημοτικές επιχειρήσεις, να αλλάξει το σύστημα με τα φάρμακα. Να κλείσουν κρατικοί οργανισμοί και άλλες σαχλαμάρες, όπως η μείωση της επιχορήγησης των κομμάτων.

 - Καλά, είναι γελοίοι. Αν κάνουμε όλα αυτά, θα μειωθεί το διαθέσιμο εισόδημα των ανθρώπων μας και θα πληγεί η κατανάλωση.

 - Με απείλησε ότι θα προτείνουν η διαχείριση των σκουπιδιών και των νοσοκομείων να γίνεται από ιδιώτες, ώστε να μειωθεί το κόστος. Εχουν, λέει, στοιχεία…

 - Δεν θέλουν φόρους τώρα;

 - Θέλουν, αλλά να μπουν υψηλά τεκμήρια σε όσους δεν πληρώνουν φόρους, όχι να φορολογηθούν κι άλλο εκείνοι που πληρώνουν.

 - Είναι εκτός πραγματικότητας. Ρε α…, έπρεπε να του πεις, αν ξέραμε αυτούς που δεν πληρώνουν φόρους, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Οι φορολογούμενοι είναι μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού.

 - Το είπα. Τους είπα ακόμα ότι ο Σπασίκλας δυσκολεύεται να λειτουργήσει το σύστημα για να πληρώνουν ΦΠΑ όσοι θέλουν, όχι να βρει αυτούς που δεν πληρώνουν…

 - Δεν μπορούν να καταλάβουν, τα μ…

 - Χθες, ο κακορίζικος ο Βέλγος έθεσε και θέμα εγγυήσεων με κρατικά ακίνητα. Είπαμε, λέει, ότι έχουμε ακίνητα αξίας 300 δισ. Να εγγυηθούμε μ’ αυτά το χρέος.

 - Είπαμε μια μπούρδα, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ούτε ξέρουμε ποια είναι τα ακίνητα αυτά. Πες τους να πάνε να γ…

 - Τι προτείνεις;

 - Να κάνουμε ό,τι κι αυτοί. Να αγοράσουμε χρόνο, που λέει η Στρούντελ. Να περάσει το καλοκαίρι και βλέπουμε. Τότε, μπορεί να δώσουν περισσότερα…

Τσ τσ τσ...!  
Τόση μαγκιά-κλανιά 
από Πατριωτικοσοσιαλιστές 
δεν αντέχεται 
από εμάς 
τους κοινούς θνητούς!


Το αλίευσαν στο arta mou από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και με τη σειρά μου κι εγώ τους το βούτηξα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου