Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Του ζήτησε και συγνώμη;


Μόνο συγνώμη δεν ζήτησε για την αναστάτωση ο πολλά βαρύς και όχι Βενιζέλος από τον Τζερόνυμο... Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς!

Τι "δεν τίθεται θέμα με τη μισθοδοσία των τράγων", τι "είναι συμβατική υποχρέωση της Πολιτείας", τι "προσλήψεις; no prob" ακούσαμε, τι "μεγαλειώδες έργο της σαμανίας", τι "την περιουσία σας δεν τη μαλάζουμε κι ας είστε νού-πού-δού-δού", μα και τι δεν ακούσαμε...!!!

Λες και ακούγαμε τον beni να γλείφει και να παρακαλάει κανέναν διεθνή τοκογλύφο και να τον διαβεβαιώνει ότι θα τα πάρει τα λεφτά του και να μην δημιουργεί κι άλλα προβλήματα, λες και είναι δυνατόν οι σαμάνοι να έχουν στα θησαυροφυλάκιά τους, εκτός από τους γνωστούς άνθρακες, και ομόλογα του Ελληνικού Δημοσιου και μπόλικα-μπόλικα μάλιστα, ή να είναι τίποτα μεγαλομέτοχοι σε Τράπεζες εκτεθειμένες στα Ελληνικά ομόλογα... Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράματα;

Αποκλείεται σας λέω, αφού οι τράγοι είναι κι αυτοί απ' τους αγανακτισμένοι, μέχρι και στο Σύνταγμα κατέβηκαν... όχι όταν έπεσε το ξύλο της αρκούδας βέβαια, αλλά ήταν!!!


Βέβαια το Σύνταγμα (όχι την πλατεία, το άλλο το κανονικό, τον Νόμο) δεν το προσκυνάει ούτε το φιλάει έτσι περιπαθώς, αλλά άμα προσκυνάει έτσι ένα βιβλίο με παραμύθια, φανταστείτε πως θα προσκυνάει ένα τεφτέρι με βερεσέδια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου