Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Όχι, όχι, μην ανησυχείτε... όλα βαίνουν καλώς!

Επειδή ξέρω πόσο ανησυχείτε για το αν όλα βαίνουν όπως τα ξέραμε στην Ορθόδοξη Δαιμωνοκρατία του ΝεοΕΛλαδιστάν, σας καθησυχάζω!
1) Ο 14ος μισθός του ιερατείου δεν θα πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος, άλλωστε το ιερατείον δεν είναι και η πίστις και η πατρίς;;; 
2) Ναι, θα φορολογηθεί το ιερατείο και η Κυβέρνηση είναι αμετακίνητη σε αυτό. 20% στα μισθώματα με μια τοσοδούλα μόνο φοροαπαλλαγή της τάξεως του αμελητέου 55% του 20% και κάτι επι τοις εκατόν που γίνονται επί τοις χιλίοις, σιγά τα λάχανα τώρα!

3) Ήτανε σαφέστατοι: Ότι φορολογία μας φορτώσετε στα χωράφια (και όπου αλλού, βεβαίως-βεβαίως) θα το μετακυλήσουμε στους κολλήγους, εδώ είναι Μεσαίωνας, δεν είναι παίξε - γέλασε, ννντάξ;;;

4) Ναι, το άγιον σπαρματσέτον θα έλθει ΚΑΙ φέτος δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους, όπως διαβάζουμε στην Καθημερινη:

Με ειδική κυβερνητική πτήση θα έρθει το Άγιο Φως
Το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες.

Με ειδική κυβερνητική πτήση, υπό στοιχεία ΗAF 209 θα μεταφερθεί το Μ. Σάββατο το απόγευμα από τα Ιεροσόλυμα - μέσω Τελ Αβίβ - στην Αθήνα το Άγιο Φως. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους.

Το αεροσκάφος προβλέπεται να προσγειωθεί περίπου στις 18:30 και θα σταθμεύσει στη θέση V.I.P. Β 17. Θα ακολουθήσει με κάθε επισημότητα η τελετή υποδοχής, στην οποία μπορούν να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν.

Η συγκέντρωση των πιστών θα γίνει έξω από την Πύλη 9 και λίγα λεπτά πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, αφού περάσουν από το σχετικό έλεγχο ασφαλείας, θα τους επιτραπεί η είσοδος σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στη συνέχεια, με άλλες πτήσεις της AEGEAN AIRLINES και της OLYMPIC AIR, καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες. 


Τώρα ησύχασα...! Ζήτω το άγιον φως και η εθνική μας τύφλωσις...
Στη photo βλέπετε δείγμα αρχηγού κράτους (από πίσω). 

4 σχόλια:

 1. Ήρθε και φέτος, μακρυγόρησε ο Πανάγαθος Γιωργάκης που έγινε Γιώργος!Χα χα τέτοια εγρήγορση του Έθνους σε πυρκαγιές δε βλέπουμε!Τα σπάμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε Atumrakis καλωσήρθες από το Πριγκιπάτο μας!
  Ποιές πυρκαγιές; Μόνο το επικό Euro2004 μπορεί να συγκριθεί μαζί Του...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακόμα και δάνειο με επιτόκιο 100% θα παίρναμε προκειμένου να φέρουμε την «Πονηρή Φλόγα» από την Πόλη του Ισραήλ.
  Ποιος έχει αυταπάτες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δάνειο; Μπάάάάά... Άμα είναι για το όπιο του λαού, πάντα κάτι έχουμε στη καβάντζα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή