Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Όχι, όχι, μην ανησυχείτε... όλα βαίνουν καλώς!

Επειδή ξέρω πόσο ανησυχείτε για το αν όλα βαίνουν όπως τα ξέραμε στην Ορθόδοξη Δαιμωνοκρατία του ΝεοΕΛλαδιστάν, σας καθησυχάζω!
1) Ο 14ος μισθός του ιερατείου δεν θα πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος, άλλωστε το ιερατείον δεν είναι και η πίστις και η πατρίς;;; 
2) Ναι, θα φορολογηθεί το ιερατείο και η Κυβέρνηση είναι αμετακίνητη σε αυτό. 20% στα μισθώματα με μια τοσοδούλα μόνο φοροαπαλλαγή της τάξεως του αμελητέου 55% του 20% και κάτι επι τοις εκατόν που γίνονται επί τοις χιλίοις, σιγά τα λάχανα τώρα!

3) Ήτανε σαφέστατοι: Ότι φορολογία μας φορτώσετε στα χωράφια (και όπου αλλού, βεβαίως-βεβαίως) θα το μετακυλήσουμε στους κολλήγους, εδώ είναι Μεσαίωνας, δεν είναι παίξε - γέλασε, ννντάξ;;;

4) Ναι, το άγιον σπαρματσέτον θα έλθει ΚΑΙ φέτος δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους, όπως διαβάζουμε στην Καθημερινη:

Με ειδική κυβερνητική πτήση θα έρθει το Άγιο Φως
Το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες.

Με ειδική κυβερνητική πτήση, υπό στοιχεία ΗAF 209 θα μεταφερθεί το Μ. Σάββατο το απόγευμα από τα Ιεροσόλυμα - μέσω Τελ Αβίβ - στην Αθήνα το Άγιο Φως. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους.

Το αεροσκάφος προβλέπεται να προσγειωθεί περίπου στις 18:30 και θα σταθμεύσει στη θέση V.I.P. Β 17. Θα ακολουθήσει με κάθε επισημότητα η τελετή υποδοχής, στην οποία μπορούν να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν.

Η συγκέντρωση των πιστών θα γίνει έξω από την Πύλη 9 και λίγα λεπτά πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, αφού περάσουν από το σχετικό έλεγχο ασφαλείας, θα τους επιτραπεί η είσοδος σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στη συνέχεια, με άλλες πτήσεις της AEGEAN AIRLINES και της OLYMPIC AIR, καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες. 


Τώρα ησύχασα...! Ζήτω το άγιον φως και η εθνική μας τύφλωσις...
Στη photo βλέπετε δείγμα αρχηγού κράτους (από πίσω). 

4 σχόλια:

  1. Ήρθε και φέτος, μακρυγόρησε ο Πανάγαθος Γιωργάκης που έγινε Γιώργος!Χα χα τέτοια εγρήγορση του Έθνους σε πυρκαγιές δε βλέπουμε!Τα σπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Atumrakis καλωσήρθες από το Πριγκιπάτο μας!
    Ποιές πυρκαγιές; Μόνο το επικό Euro2004 μπορεί να συγκριθεί μαζί Του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και δάνειο με επιτόκιο 100% θα παίρναμε προκειμένου να φέρουμε την «Πονηρή Φλόγα» από την Πόλη του Ισραήλ.
    Ποιος έχει αυταπάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάνειο; Μπάάάάά... Άμα είναι για το όπιο του λαού, πάντα κάτι έχουμε στη καβάντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή