Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Ποιος είν’ αυτός που θα τολμήσει να φορολογήσει Εμάς τους Αιωνίους;;;


Μονδέλον Νούμερον Eν (ιθαγενές)Αιώνιος, απ’ ευθείας απόγονος των αποστόλων, που έχει υποστεί συντριπτική επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, μη πόρνος, παντρεμένος με την επισκοπή της Θεσσαλονίκης και διαζευγμένος με την επισκοπή της Αλεξανδρούπολης.
Tα ρούχα και τα σύμβολα που φοράει, τα έκλεψε από τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την ώρα που σκοτωνόταν στη μάχη από τους Οθωμανούς κατά την άλωση της Νέας Ρώμης, το 1453 και κοστίζουν πολλαπλάσια από τα 1000 ευρώπουλα που κατέθεσε στο λογαριασμό – αίσχος του Πετσάλνικου.
Μακεδονομάχος, Μεταναστομάχος, ΚαρατζαφιοζηΣαμαρολάτρης.
Πληρώνεται από όλους ανεξαιρέτως τους ΝεοΕΛλαδιστανούς για να τους παραμυθιάζει και για να διαχειρίζεται περιουσία που (ισχυρίζεται ότι) δεν ανήκει στους ΝεοΕΛλαδιστανούς.
Διατίθεται στην ΕΤ3 (χονδρική), σε όλα τα δελτία ειδήσεων (λιανική) και σε ποικίλα πρωιναδικομεσημεριανάδικα (δωρεάν).


Μονδέλον Νούμερον Δύον (εισαγόμενον)Αιώνιος, απείρως πιο συναρπαστικός, που φορολογείται κανονικά και πληρώνεται από όποιον ΝεοΕΛλαδιστανό βρίσκει το παραμύθιασμά του απολαυστικό.
Διατίθεται στα συνοικιακά video-clubs.
 

2 σχόλια:

  1. Α ρε Άνθιμε!Α ρε Άνθιμε με τα κουδουνάκια σου...!
    (τα έχεις δει που μιλάει και αυτά κουδουνίζουν?-μιλάμε είναι ο άνθρωπος υπερπαραγωγή!-τύφλα να χει το μονδέλο νούμερο 2!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη, τα κουδουνάκια είναι δώδεκα: ένα για κάθε απόστολο...
    Τι νομίσατε κυρία μου; Τα μονδέλα μας είναι μελετημένα, όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή