Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

...dizzy and confused...




Βλέπετε τις απολαβές και τα προνόμια των πιο καλοπληρωμένων και πιο άχρηστων υπαλλήλων, οι οποίοι, αντί να αναπτύξουν την επιχείρηση που εργάζονται, την οδήγησαν στο φαλιμέντο. Αν η εργασία ενός κοινού θνητού στην επιχείρηση που δουλεύει, είχε τέτοια αποτελέσματα, ο εργοδότης του θα τον πυροβολούσε στ’ αχαμνά και θα σκεφτόταν πολύ πριν χαραμίσει τη σφαίρα για τη χαριστική βολή.

Ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι συν αυτοίς τριακόσιοι παραλογίζονται και χρήζουν άμεσης ψυχιατρικής υποστήριξης:
Ζητάνε τη πάταξη της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης στο δημόσιο βίο, όταν αυτοί οι ίδιοι και οι προκάτοχοί τους επί δεκαετίες προσπαθούσαν να την επιβάλλουν, και τα κατάφεραν περίφημα.
Κι αυτό το τόσο γερά θεμελιωμένο και άριστα κατασκευασμένο οικοδόμημα, το λοιδορούν και ,άκουσον άκουσον, θέλουν τώρα να το κατεδαφίσουν!
Τόσες μίζες, τόσα δώρα, τόσες κλεψιές, τόσες βουτηχτές, τόσα λεφτά πεταμένα σε μαλακίες, τόσα βολέματα πανάχρηστων ηλιθίων στο δημόσιο να πάνε τζάμπα και βερεσέ… μα είναι δυνατόν; Που ζούμε τέλος πάντων;;; 

Η αριστερά συνεχίζει να ασχολείται με τη χρόνια εντεροκολίτιδα που την ταλαιπωρεί. Οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει στο σπίτι, να μην κουράζεται, να κάνει τακτικές ομφαλοσκοπήσεις και καθημερινή επαναστατική γυμναστική στο wii.

Η ακροδεξιά δεν προλαβαίνει τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα και τα αtalent shows και πρέπει κατεπειγόντως να εκλέξει και άλλους Πλεύρηδες, Βελόπουλους και Γεωργιάδηδες, για να συμβάλλει και αυτή στη μείωση των τεραστίων ελλειμμάτων βλακείας, μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας, λαϊκισμού και οπορτουνισμού που μας ταλανίζουν ως κοινωνία και ως κράτος.
Και  το ιερατείο, πάνω που το «ξεχάσανε» όλοι, υπουργεία, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, όλοι λέμε, θα πολεμήσει τη κρίση με ολονυκτία και προσευχή
Κι έρχεται κι ένα σαββατοκύριακο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου