Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Αξιότιμον Κύριον Λιάπην και την περί Αυτόν αγέλην -ΕΝΤΑΥΘΑ-




Πολυχρονεμένε μας Αυθέντα

Εκ της επελάσεως της εκ της αμαρτωλού και αιρετικής Εσπερίας τριάδος, Υμείς την βγάλατε καθαρήν – πεντακάθαρην. Ούτε ευρώ παραπάνω δε θα τσακίσετε από τους άνθρακες του ιερού θησαυροφυλακίου Σας, εν αντιθέσει προς το ποίμνιόν σας που λόγω ηλικίας και μορφώσεως, μάλλον το κάτι τις του παραπάνω θα ρίπτει εις το παγκάρι δια να προστατεύσει ο Πάνσοφος και Μεγαλοδύναμος Θεός της ΕΛλάδος, όν και εκπροσωπείτε, τα υπολείμματα των συντάξεών του.
Εις αύτην την εσχάτην ώραν και ίνα περισώσητε τα ελάχιστα ψήγματα ανθρωπιάς και αξιοπρεπείας που -ίσως- έχουν διασωθεί εις Υμάς και την αγέλην Σας, σας απευθύνεται παράκλησις, έκκλησις και με οψιόν για απαίτηση:
Δια τα επόμενα τρία έτη που το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ που μέσω της κυβερνήσεώς των θα βυσσοδομούν επί πάντων ημών:

1)      Φροντίστε το ιερατείο να μισθοδοτείται από τον ιερόν οργανισμό Σας που βγαίνει πρακτικά αλώβητος από αυτή την επιδρομή και όχι από εμάς που το βιοτικό μας επίπεδο συνθλίβεται. Αυτές οι ολίγες εκατοντάδες εκατομμυρίων που μας στοιχίζετε κάθε χρόνο, δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικές μπορούν να αποδειχθούν για εμάς. Για μόνο αυτά τα τρία χρόνια.

2)      Αποποιηθείτε παντός δικαιώματός σας σε ευρωκονδύλια, δικαιώματα που υφαρπάξατε από ανεγκέφαλους και άτολμους εξοχότατους πρωθυπουργούς και υπουργούς επί των Οικονομικών. Είναι πολύ σημαντικό, μερικές δεκάδες εκατομμυρίων να διοχετευθούν σε πιο παραγωγικές επενδύσεις από θέρετρα ρασοφόρων και συνέδρια ακατάσχετης παπαεροθεολογίας. Για μόνο αυτά τα τρία χρόνια.

3)      Μην απαιτήσετε τα μισθώματα για τη γη που ενοικιάζετε στους φτωχούς κολλήγους, συγνώμη, αγρότες εννοούσα, και μην αυξήσετε τα ενοίκια στα ακίνητα που ενοικιάζετε. Εκτός από τη ψυχή Σας, ας ματώσει λίγο και το portofolio Σας, διότι το δικό μας έχει ήδη γίνει ήδη αιμάσσων πολτός. Για μόνο αυτά τα τρία χρόνια.

4)      Συμμαζέψτε τις ΜΚΟ και τα ΝΠΔΔ σας από τα πάρτι τους στα κονδύλια του κρατικού κορβανά. Μια τριετής ταπεινότης και περισυλλογή, μπορεί να μην κάνει Εσάς πλουσιότερους, αλλά τουλάχιστον δεν θα κάνει εμάς φτωχότερους.    

5)      Μην απαιτήσετε ανταπόδοση για τις πιο πάνω «θυσίες» ούτε σε χρήμα ούτε σε πίστη. Κάντε τα απλά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ωμή και χυδαία κρατική  προπαγάνδα προς αύξησιν του ποιμνίου, όπως κάνατε μέχρι τώρα. Εάν το κάνετε με το μυαλό σας στην ανταποδοτικότητα, δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από τις «αγορές» και τους «κερδοσκόπους».

Δεν θα χαρούμε και δε θα σας θαυμάσουμε εάν κάνετε αυτά τα πέντε πράγματα (για τρία χρόνια μόνο) ούτε και θα σας πούμε ευχαριστώ. Δεν θα κάνετε χάρη σε εμάς. Στον όποιο αυτοσεβασμό σας θα την κάνετε.

Διατελών κουλουπού
Το Μηρυκαστικό  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου