Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

...dizzy and confused...


Έφοδος του ΣΔΟΕ στη Siemens και εξονυχιστικός έλεγχος των βιβλίων της... ΤΩΡΑ το θυμήθηκαν???
Εισαγγελική απαγόρευση της εξόδου του κου Μαντέλη από τη χώρα… είναι ο κος Μαντέλης στη χώρα;
Κύριε Σημίτη δεν γνωρίζατε τίποτα, ούτε για τα Greek Statistics, ούτε για τις μίζες Τσουκάτου – Μαντέλη, ούτε για το party των Ολυμπιακών έργων, ούτε για το χρηματιστήριο;   Μα μπορεί να είστε τόσο αγαθιάρης, πρωθυπουργός άνθρωπος; Και καλά, εσείς μπορεί να έχετε το ακαταλόγιστο, τα στελέχια και οι ψηφοφόροι σας όμως;...σας βόλεψα, έτσι;  
Τι είπες Λούκα; Ένα με δύο τοις εκατό κάτω οι τιμές στα ράφια; ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Με ΑΕΠ, ανάπτυξη, μισθούς και συντάξεις 30% κάτω, έ! άντε κατούρα τα ποδάρια σου παραπέρα, γελοίε δημοσιοκάφρε που βγάζεις τέτοια είδηση…!  


...και για να μη ξεχνιόμαστε…
Η μισθοδοσία του ιερατείου (κοντά 250.000.000 υρώ το χρόνο) να περάσει στο ποίμνιο. Για τον απλό λόγο ότι η σωτηρία της ψυχής τους δεν είναι υποχρεωτική για όλους μας.
Εφόσον το ιερατείο από την περιουσία του δεν τσακίζει υρώπουλο για το «κοινωνικό έργο» του, ή να φορολογηθεί σαν κανονικός κερδοσκοπικός οργανισμός ή να κατασχεθεί η περιουσία του.
GΑΠάκο μου, περί ορέξεως ποντικοκούραδα… αλλά ξέχασα, εσύ και η κυβερνησούλα σου παίζετε με τα κουβαδάκια σας λίγο παραπέρα, όσο η τρόικα διαφεντεύει το μαγαζί...

3 σχόλια:

 1. Να κατασχεθεί η περιουσία των "ακτημόνων" θα ήταν ένα σημαντικό βήμα,το να φορολογηθούν,δε μου λέει τίποτα για το απλούστατο λόγο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον,θα "χαλαρώσουν" οι σχέσεις εφορία-εκκλησία.(Βοσκοπούλειο ανάγνωσμα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε Skeptic καλωσόρισες στο Πριγκιπάτο!
  Φυσικά το πρέπον και σωστό είναι η κατάσχεση, γιατί τα "δωράκια" από τον σουλτάνους ή τους όποιους άλλους αφέντες και τις περιουσίες του ποιμνίου, τα πήραν δίνοντας κάτι τις, αλλά όχι βέβαια απ' το βιός τους αλλά από το βιός μας, ή τρομοκρατώντας με καζάνια με βραστή πίσσα ή τάζοντας αιώνια ζωή.
  Ναι, ομολογώ ότι η "εναλλακτική" της φορολόγησης, όσο άγρια (=δίκαιη) και να είναι, νομιμοποιεί τα χρυσόβουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλώς σε βρήκα conko.Συμφωνώ με το συλλογισμό σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή