Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οk, το Μήνυμα ήταν σαφέστατο...

... τέσσερις από τους πέντε Artapulkέζους είμαστε υπέρ-ικανοποιημένοι από την υφιστάμενη κατάσταση στην πόλη μας και δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτε. 
Έτσι πρέπει! Σε εποχές λιτότητας και μνημονίου οφείλουμε να μειώνουμε τις απαιτήσεις μας και να πορευόμαστε μ' ότι έχουμε... τι κι αν δε μπορεί να φτιάξει πρόταση από τις λέξεις κυνηγός-λαγός-δάσος, τι κι αν το τρίπτυχο κομμωτήριο-ξενοδοχείο-κάμερα είναι αξιακό σύστημα, τι κι αν πρέπει να απενοχοποιηθεί η έννοια του υπερβαθέως πασόκ, τόσο υπερβαθέως που να είναι μαύρο κατράμι... Ας είναι!

Το Artapulco έχει πλέον δημοκρατικά εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες και την έχω στημένη στη γωνία σε όσους απείχαν και θα σπεύσουν να τους βρίζουν και να τους κατακρίνουν και να τους αμφισβητούν από τη Δευτέρα που μας έρχεται... Ο bullshit detector πoυ μου δάνεισε η 50ftqueenie λειτουργεί άψογα. Ιδού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Ας πρόσεχαν!!!    







 Και επειδή σας έχω ψιλοκακομάθει με Πάγκαλο τώρα τελευταία, ορίστε μια μικρή όλα-τα-λεφτά δόση με μπόλικη κακεντρέχεια βεβαίως-βεβαίως!  




Συνιστώ ανεπιφύλακτα και μια βόλτα από το ελληνάκι, από τον αει σιχτίρ και από τη μολύβι και χαρτί...

2 σχόλια:

  1. Καλά πλάκα μου κάνεις; Εδώ στη Ζαχάρω βγήκε πρώτος ο μοναδικός που δεν έχει δικαίωμα να είναι δήμαρχος...
    Μην πω για τον βέβαιο νικητή Δημαρά που βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος δηλαδή.
    Κι άσε στην άκρη τον Αλαβάνο που είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον γ' γύρο, κατά τα λεγόμενα του ιδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο γ' γύρο ο Αλέκος; Α! οk τότε γιατί στον β' είμαι λογοδοσμένος στον Άδωνι και μάλιστα μονοκούκι στον Πητ Παπαδάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή