Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Οποία κατάπτωσις...

Δυστυχώς δεν πάμε καθόλου καλά... απ' το κακό στο χειρότερο! 


Μετά την παταγώδη αποτυχία του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Πρωθυπουργού της Σοσιαλιστικής (Σκανδιναβικού τύπου) Νότιας Δανιμαρκίας  και κατόχου του βραβείου Quadriga να μπει στην οκτάδα των εκατό (αρ.100) πλανητικού επιπέδου στοχαστών (περιορίστηκε στην 79η θέση πίσω ακόμα κι απ' τον Νταβούτουγλου κι αυτόν ακόμα τον Bill Gates...), πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με μια ακόμα ιταμή πρόκληση - κόλαφο: Στην ετήσια ψηφοφορία του περιοδικού TIME για το πρόσωπο της χρονιάς, ο GΑΠ αποκλείστηκε απ' τα προκριματικά και δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των εκτιθέμενων στην ψηφοφορία!!! Έτσι, τα outsiders βρήκαν χώρο να αναδειχτούν... 
Βλέπουμε φαβορί τον Ερντογάν, λες και έκανε καλύτερη διακυβέρνηση και υπεράσπισε τα συμφέροντα της Τουρκίας πιο σθεναρά απ' ότι ο GΑΠ για τη δική του χώρα! 
Δεύτερος ο ακατονόμαστος του WikiLeaks λες και όσα και να βγάλει στα φόρα θα προκαλέσει μεγαλύτερο μπάχαλο απ' ότι αποδεδειγμένα και με τεκμήρια έχει καταφέρει ο GAΠ.
Και τρίτη η Lady Gaga πού άλλη έχει τ' όνομα κι άλλος έχει τη χάρη... 

Σαφώς πρόκειται περί ΑμερικανοΣιωνιστικοΤουρκικής συνωμοσίας κατά της χώρας μας και του λαού μας
Και να! Οι Έλληνες, υπό το δόγμα Κίσινγκερ και προς υλοποίηση των επιχειρήσεων.... «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» καθώς και του σχεδίου ανακύρηξης της Θεσσαλονίκης ως νέας Ιερουσαλήμ, οδηγούνται ξανά σε λιμοκτονία με μοναδικό στόχο το φρόνημα του Έλληνα που σέβεται την ιστορική διαδρομή του Έθνους και που, ως σχέδιο σατανικό, έχει οπωσδήποτε και φυλετικά αίτια πηγάζοντα από την διαχρονική σύγκρουση των δύο Εθνών.
        Η Ελλάδα ζεί σήμερα τον ίδιο και ίσως χειρότερο εφιάλτη Κατοχής πληρώνοντας την μεγαλοσύνη του πνεύματός της, της φιλοσοφίας της, των τεχνών της, των επιστημών της, του πολιτισμού της και του ηρωισμού των παιδιών της. Πληρώνει την πνευματική εξουσία που ασκεί ανά τους αιώνες παγκοσμίως. Πληρώνει για το φως που διαχέεται στις ανήλιαγες ΣΤΟΕΣ του δήθεν πολιτισμένου κόσμου και που τυφλώνει τα ανθρωποειδή των ευρωπαϊκών σπηλαίων. Πληρώνει για τα ευεργετήματά της προς την παγκόσμια κοινότητα χωρίς να έχει λάβει υπ’ όψιν της ότι: «ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ».
Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι ανατρέπεται η Συμπαντική Τάξις που μας θέλει να μας έχουν άπαντες οι ανά την υφήλιο βάρβαροι στα ώπα-ώπα, αραχτούς και light, να μας κάνουν τεμενάδες, να έρχονται σουρνάμενοι στα τέσσερα να μας ταϊζουν, να μας ποτίζουν τζάμπα, να μας προσφέρουν ωραία μεταξωτά βρακιά για τους επιδέξιους κώλους μας και να μας μιλάνε στον πληθυντικό, να μας δώκουνε και την Πόλη, να μας δώκουνε και την Αίγυπτο των Πτολεμαίων και τα Γαυγάμηλα, τη Περσέπολη και την Αλεξάνδρεια Εσχάτη του Μεγαλεξάντρου και, τέλος, να μας κόψουν ένα καλό επίδομα εφ' όρου ζωής του Θεού της Ελλάδος... (έχουμε κάτι άλλο να τους πούμε να μας κάνουν για σήμερα ή να τους δώσουμε ρεπό;) 
 


Αλλά ουαί κι αλλοίμονο, ο σύγχρονος Εφιάλτης καραδοκεί και χτυπά ύπουλα στο εσωτερικό. Η πέμπτη φάλαγγα που ακούει στο όνομα ΕΣΗΕΑ, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το Έθνος, διαγράφει από τα μητρώα της έναν εκ των τελευταίων πυλώνων της αδέσμευτης, ανεξάρτητης και ποιοτικής δημοσιογραφίας, την τρισμέγιστη Τατιάνα Στεφανίδου!!! Αιδώς Αργείοι, ΑΙΔΩΣ!!! Πως τολμάτε επειδή η γυναίκα έκαμε μια διαφήμιση και σιγά τα ωά, να καταβαραθρώνετε με αυτό τον σκαιό τρόπο την αιχμή του δόρατος της Τέταρτης εξουσίας; Δε σας μένει παρά να γκρεμίσετε και τον έτερο πυλώνα, τη υπέρλαμπρη Λαμπίρη, για να ολοκληρωθεί το σατανικό σχέδιο που εξυφαίνεται και στόχο έχει την ύπνωση του Λαού... 
Μερικές ακόμα φωτό για να αναπολήσουμε το μέγεθος της απωλείας και να αφυπνισθώμεν!




Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν!     




3 σχόλια:

  1. Είναι σαφές πλέον ότι δεχόμεθα επίθεση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
    Α, επίσης στα πάτρια εδάφη που θα μας επιστραφούν παρακαλώ όπως προσθέσετε την Υπερβόρεα Ούλτιμα Θούλη η οποία είχε προσαρτηθεί υπό του Πυθέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περιληφθεί στο μνημόνιο πάραυτα!
    Τις Κασσιτερίδες τις θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτες μέσα να τις έχουμε σαν διαπραγματευτικό ατού για να βγει αν χρειαστεί. Μην φανεί ότι δεν κάνουμε και πίσω σε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή