Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Προς τους συν-αγανακτισμένους της πλατείας.


Παρά τα όσα σούρνετε στα κόμματα, αυτά σας ξεφτιλίζουν με το γάντι, πλην όμως, ταυτοχρόνως σας θωπεύουν μαλακά και τρυφερά σε βαθμό σεξουαλικής παρενόχλησης.
Κατέφθασαν στην πλατεία οι ΓΕΝΟΠητζήδες και τους κράξατε μεγαλοπρεπώς.
Κατέφθασαν πιτσιρικάδες για να πουλήσουν κομματικές εφημερίδες και τους απομακρύνατε ελαφρώς άκομψα.
Τον GAΠ, τον Πάγκαλο κι όλα τα υπουργίδια και τα βουλευτίδιά τους, τα εντελώς γκάου που δεν έχουν την τσίπα να λουφάξουν και να μη κυκλοφορούν με το γνωστό τουπέ τους, τους εξηγείτε τ’ όνειρο κατά πως τους πρέπει κι ας σας βαφτίζουν συλλήβδην ΣΥΡΙΖΑίους και δη εγκάθετους.
Και δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γίνει άμα δείτε Δασκαλόπουλους, Βαρδινογιάννηδες, Αλαφούζους, Κοκκαλαίους, Βγενόπουλους και Μπομπολαίους με τα τσιράκια τους του Πρετεντέρηδες, Καψήδες, Μπάμπηδες (Παπαδημητρίου ντε!) και το κακό συναπάντημα, να έρχονται να σας συμπαρασταθούν στην δίκαιη αγανάκτησή σας.

Αγαπητοί συν-αγανακτισμένοι, είστε μια υπέροχη δεξαμενή προς πάσης φύσεως αξιοποίηση, πλην όμως, δεν αφήνετε κανένα περιθώριο να τολμήσει κανένας μηχανισμός να απλώσει το κουλό του πάνω σας, κανένα λύκο να ορμήξει για τρυφερά προβατάκια...
Πρόσφατα, σας εξύψωσαν στα ουράνια και δήλωσαν ότι θα σπεύσουν κοντά σας κάποιοι κύριοι, κάποιοι εξ αυτών μάλιστα θα φορτώσουν ένα πούλμαν με τράγους και θα σας το στείλουνε πεσκέσι.
Σας παρακαλώ, πριν τους αφήσετε να πατήσουν το ποδάρι τους στην πλατεία, λάβετε υπ’ όψιν σας τα κατωτέρω:
1.       Ενώ σας κόψανε τους μισθούς, τα δώρα και τις συντάξεις, το κάνανε με ένα φιρμάνι και μονοκοντυλιά αποκλείοντας κάθε περίπτωση έστω και υποτυπώδους διαλόγου, αυτοί εκβιάζοντας όχι μόνο κρατήσαν ακέραια τα μισθά τους και τα δώρα τους (κρατικοδίαιτοι κηφήνες είναι ούλοι τους), αλλά δια τα περαιτέρω συγκρότησαν και επιτροπή διαλόγου που συμμετέχουν τέσσερις υπουργοί και δύο ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι. Ότι πρέπει δηλαδή για παραπομπή στις Ελληνικές καλένδες!  
2.       Δεν έχουν τσακίσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους για μια αμύθητη περιουσία που διαθέτουν και που απόχτησαν με σκοτεινούς και άνομους τρόπους, περιουσία που ανέρχεται σε δέκα φορές το Ελληνικό χρέος. Εντάξει, υπερβολικό θα μου πείτε, κι εγώ πετάω τα μισά στη θάλασσα... 
3.       Αρνούνται συστηματικά να υπακούσουν στους Νόμους του Κράτους, απαιτώντας πάντα ιδιαίτερη μεταχείριση, συνομιλώντας όχι με έναν τυχαίο γραμματέα ενός υπουργείου (που μιλάμε εμείς όταν μας σφάζουν τα εργασιακά μας δικαιώματα και τις συλλογικές μας συμβάσεις), αλλά απ’ ευθείας με τον Ύπατο Αρμοστή του προτεκτοράτου.     
4.       Έχουν καταφέρει και διατηρούν ένα ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα την Ελληνική επικράτεια που δεν παράγει τίποτα, κατέχει απίστευτη περιουσία (αφορολόγητη) εκτός των ορίων του, δεν πληρώνει φόρους, δασμούς, ΦΠΑ συν το ότι χρηματοδοτείται από τον κρατικό κορβανά και τα Ευρωπαϊκά κονδύλια.
 5.       Διατείνονται ότι προσφέρουν ελεημοσύνες 100.000.000 ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που η μισθοδοσία και οι ενισχύσεις που εισπράττουν από το κρατικό ταμείο (από τους φόρους μας δηλαδή) είναι περίπου 300.000.000 ευρώ το χρόνο.
6.       Διατείνονται ότι προσφέρουν «μέγα πνευματικό έργο» αλλά το επίπεδό του είναι (ενδεικτικά και λίαν επιεικώς διότι είμεθα και ευγενές παιδιά και από σπίτι)  αυτού εδώ του επιπέδου. 
7.       Διατείνονται ότι το Κράτος (εμείς δηλαδή) τους χρωστάμε λέει την περιουσία που τους πήραμε (γαίες) μετά την Μικρασιατική Καταστροφή για να εγκατασταθούν οι πρόσφυγες απ’ τη Μικρά Ασία, χωρίς βέβαια να λένε που τα βρήκανε τα χωράφια, πόσο τους κόστισαν κι αν όσα ωφελήθηκαν όλες αυτές τις δεκαετίες από φοροαπαλλαγές, κρατικές επιχορηγήσεις, καταπατήσεις, παραβιάσεις του Νόμου βάσει του δόγματος «δε αγγίζουμε το ράσο» και μισθοδοσίες, καλύπτουν την αξία τους. 
8.       Πάντως είναι πολύ οικονόμοι και ολιγαρκείς γιατί με μισθό 2.500 ευρώ το μήνα, ένας εκλεκτός τους που έχουν ως φωτεινό παράδειγμα και μπροστάρη, πέθανε κυριολεκτικά στην ψάθα...
Κατόπιν αυτών (είναι κι άλλα, αλλά βαριέμαι τώρα να γράφω), αγαπητοί μου συν-αγανακτισμένοι, ψυχανεμίζεστε γιατί μπορεί αυτοί οι μαυροφορεμένοι λύκοι, οι εκπρόσωποι ενός βρωμερού και τρισάθλιου διαπλεκόμενου μηχανισμού εξουσίας, να κατεβαίνουν στην πλατεία;
Πώς να σας υπολογίζουνε και σας μετράνε;
Τη συμπαράσταση την προσφέρουν με το αζημίωτο;  

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, βλέπετε πως τους υποδέχεται το πολιτικό σύστημα. 
Εσείς, πως σκέφτεστε να τους υποδεχθείτε, αλήθεια;;;    






Βλέπετε κάτι σαν "ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" να χωράει στα αιτήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου