Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα βρώμικα ψέμματα ενός κρατικοδίαιτου ελέω θεού δεσπότη στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.


Αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένας ανώτερος κρατικός υπάλληλος "άλλου τύπου" (ανακυρηχθείς ήδη "μαιντανός της εβδομάδας") με αντικείμενο εργασίας τον απόλυτο έλεγχο των αμνοεριφίων της επαρχίας του και πτυχιούχος εκδοροσφαγεύς ανθρωπίνης νοημοσύνης και πνευματικότητος. 
Αφού λοιπόν μάζωξε το κοπάδι στη πλατεία του χωριού, κατά τα πρότυπα των αγανακτισμένων, έκαμε ένα μικρό πανηγύρι μαζί με όλο το ιερατείο της περιοχής με στόχο την... κάρτα του πολίτη.
Στο τέλος έβαλε τα αμνοερίφια να ψηφίσουν δια βοής (μπέέέέέέέέέέέ) το πιο κάτω ψηφίσματος. Και φυσικά δεν βρέθηκε ούτε ένα αμνοερίφιο να καταλάβει τι ψηφίζει και να του πει "τι λε ρε μπάρμπα, πούθε θα τα πουμε αυτά παραόξω και δε θα μας πάρουν με τα λιθάρια;"
 

Ας το πράξουμε εμείς εδώ στη Μοσχαρία λοιπόν. Με καφεμπορντώ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

1)  Θέλουμε η Πατρίδα μας, η Ελλάδα, να παραμείνη Ορθόδοξη Χριστιανική (η Πατρίδα σας (και μας) η Ελλάδα δεν είναι Ορθόδοξη Χριστιανική αλλά Προεδρευομένη Δημοκρατία. Όπως δεν είναι με τον Ολυμπιακό και δεν είναι ξανθιά με μαύρη ρίζα και πράσινους φακούς επαφής.), αλλά και ελεύθερη από τις επεμβάσεις ξένων κέντρων αποφάσεων (σωστά, πέσατε πολλά κέντρα αποφάσεων μαζεμένα και μειώνεται η σημαντικότητα του δικού σας).

2) Η «κάρτα του πολίτη», με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων είναι απαράδεκτη (ενώ με την ιεράν εξομολόγησιν δεν συγκεντρώνετε απόρρητα προσωπικά δεδομένα και δεν τα χρησιμοποιείται για να συνθλίβετε με ηλίθιες ενοχές και να τρομοκρατείτε τον αμόρφωτο κοσμάκη...).

3) Στην απόφαση της Πολιτείας, σύμφωνα με την οποία είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε θα πάρουμε την «κάρτα του Πολίτη», δηλώνουμε - ύστερα και από την ενδελεχή ενημέρωσή μας - ότι σε καμμιά περίπτωση δεν θα την παραλάβουμε, όποιες τυχόν θα είναι οι συνέπειες (ενώ εάν πω ότι θα πληρώσω τους φόρους που μου επιδικάζει το κράτος ΕΚΤΟΣ από το κομμάτι εκείνο που αναλογεί στη μισθοδοσία του ιερατείου και στις κάθε είδους επιδοτήσεις και ενισχύσεις που εισπράττει το ιερατείο, θα πεις ότι παραβαίνω τους νόμους και φοροδιαφεύγω).

4) Η Πολιτεία πρέπει, επί τέλους, να μάθη να ακούη την γνώμη των πολιτών και να σταματήση την δικτατορική συμπεριφορά του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» (όπως ακριβώς διδάσκει το ιερατείο δια του παραδείγματός του). Οι πολίτες είναι ελεύθεροι Έλληνες (σωστός!) και Χριστιανοί Ορθόδοξοι (λες ψέμματα!!! Από πότε ένας Έλληνας πολίτης οφείλει να είναι και χο; Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τον να αποκαλείς κάποιους Έλληνες πολίτες που πληρώνει την αργομισθία σου χο, τους εξυβρίζεις και τους προσβάλλεις;;;), και τέτοιοι θέλουν να μείνουν αυτοί, τα παιδιά τους και οι γενιές που έρχονται (όόόόόχι κούκλε μου, συνεχίζεις να ψεύδεσαι ασυστόλως, ηλικιωμένος άνθρωπος και ΜΔΥ: χο θέλεις ΕΣΥ και το σινάφι σου να μείνουν. Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα και ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ να μας τσουβαλιάζεις όλους στο ντορβά σου). Γι’ αυτό να πάψουμε να χορεύουμε όπως μας τραγουδάνε τα διάφορα σκοτεινά «κέντρα αποφάσεων» είτε της Ευρώπης είτε της Αμερικής (και να συνεχίσουμε να χορεύουμε απρόσκοπτα τον πατροπάράδοτο καρσιλαμά του σιναφιού σου που θα συνεχίσει να βαράει το ντέφι του απτόσκοπτα.). Τέλος (αυτό δεν είναι "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", έ;;;),

5) Απαιτούμε τον σεβασμό της Εκκλησίας (έκανε κάτι για να τον κερδίσει;), που υπήρξε και μένει «φρουρός και τροφός» του Γένους των Ελλήνων (αυτού που κυνηγήσατε ανηλεώς επί αιώνες και που θέλατε να είναι πιστοί χο και όχι άθεοι Έλληνες;;; Ρε σεις, τι κωλοτούμπες είσαστε; Σας τελείωσαν οι καλοί σουλτάνοι εργοδότες και χάσατε τ' αυγά και τα πασχάλια, καμάρι μου;;;), και να παύση η περιθωριοποίησή της (εδώ έχει ένα κάποιο δίκιο... άμα έχεις φτιάξει μπεζαχτά βαρβάτο και θίγονται τα συμφέροντά σου, και καρδιλιάγκους δαγκάνεις.). Όπως επίσης  απαιτούμε να σταματήση η διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας, γιατί έτσι περιφρονούμε και απαξιώνουμε όλους όσοι, κατά καιρούς, αγωνίστηκαν και πολλοί εθυσιάστηκαν, για να είμαστε εμείς, σήμερα, ελεύθεροι (όόόόόχι πουλάκι μου, η ιστορία όπως την χάλκευσε το σινάφι σου σε καίει να σώσεις, μη και ξεστραβωθούν κι άλλα αμνοερίφια και τότε θα πρέπει να διαπιστώσεις την χρηστικότητα του ελικοπτέρου ώς μέσου εκκένωσης πολιορκημένων κτηρίων...)».


Μπορεί ο λύκος στην αναμπουμπούλα να χαίρεται αλλά βλέπει κανένας ότι το χο-ιερατείο δεν πρωτοστατεί σε έναν αγώνα εκμετάλλευσης της αγανάκτησης του κόσμου για να συμπηχθεί ένα "μέτωπο-αυγό του φιδιού";  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου