Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Άκρως Καθεστωτικόν πόστιον.

Λεφτα υπάρχουν κυρία μου σας λέω, το θέμα ειναι να βρούμε που βρίσκονται.
Ανοίξτε την τσάντα σας παρακαλώ.


Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων έχουν καταντήσει αηδιαστικά. Είναι απίστευτο πως το ένα τρίτο των Ελλήνων πολιτών συνεχίζει να καταπίνει αμάσητη ως αληθή την χυδαία προπαγάνδα του δικτάτορα-μαριονέτα GAΠ, του υπουργικού συρφετού και της 154μελούς Συμβουλευτικής του... ούπς, ξεχάσαμε τον Φώτη, την Ντόρα και τον κύριο Καρατζαφιόζη Ανεμολόγιο.
Χτες στη ΝΕΤ αφιέρωσε λ.χ. 17 λεπτά στις εμμονές των πραιτοριανών του καθεστώτος ότι εκ του ΣΥΡΙΖΑ εκπορεύονται τα γιαούρτια (με κατανομή 15 λεπτά οι πραιτοριανοί, 2 λεπτά ο Σκουρλέτης) και στο καπάκι, χωρίς σαφή διαχωρισμό, ξέρετε τώρα, η είδηση για τις συμμορίες των εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου στη Λάρισα. Ωραίοι συνειρμοί να  δημιουργούνται... Μπράβο και εύγε και άξια τα μισθά σας τα παχυλά που σας τα πλερώνουμε οι Έλληνες πολίτες για να ενημερώνετε και όχι να προπαγανδίζετε.
Τέλος πάντων, όλα ανεξαιρέτως τα τηλεκάναλα, δημόσια και ιδιωτικά, έχουν επιδοθεί σε αυτή τη γκεμπελική προπαγάνδα αφενός να φταίει κάποιος συγκεκριμένος για το ξεκατίνιασμα που τρώνε τα υπουργίδια και η βολευτάδες του GΑΠικού καθεστώτος κι όχι ένας ολόκληρος αγαναχτισμένος λαός, αφετέρου μπας και πάει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 3% κι ανέβει το ΔηΑρι του Φώτη πάνω από 3% κι αποκτήσει η πρωθυπουργική μαριονέτα το αριστερό της δεκανίκι που τόσο διακαώς επιθυμεί, καθώς μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ είναι ότι πρέπει για τα εν ζωή εναπομείναντα ανδρεϊκά τιμημένα γηρατειά που τον ψηφίζουν μόνον λόγω επωνύμου και Alzheimer αλλά και για το σοσιαλιστικό της image γενικότερα και διεθνώς.

Tell me Muammar, where do you hide the helicopter?
Just in case I need it someday... just in case!

Και τελικά έρχεται το γκάλοπ της Κάπα research (εδώ, εδώ κι εδώ) και τι του λέει;
Οι μισοί Έλληνες γουστάρουν να κράζουν τα γιουσουφάκια των διεθνών τοκογλύφων. Κι αυτοί είναι τριπλάσιοι απ’ αυτών που ψηφίζουν το μπατσόκ.
 Έξι στους δέκα Έλληνες θεωρούν το κράξιμο αυθόρμητο και μη οργανωμένο, ενώ μόλις τέσσερις στους δέκα Έλληνες ψηφίζουν τα κόμματα που βολεύονται απ’ αυτή τη προπαγάνδα ήγουν το Μπατσόκ, τη Νουδού, τον Καρατζαφιόζη, τον Φώτη και τη Ντορούλα.
Στο θέμα της Ανώτατης Παιδείας η προπαγάνδα έπιασε μια χαρά. Όποτε πάει να περάσει κάποιος νόμος-πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια και πρώτα απ’ όλα μπαίνει ο δήθεν βραχνάς των αιωνίων φοιτητών, πάντα μα πάντα κάτι θα βρωμάει... για τον απλούστατο λόγο ότι η επιβάρυνση των αιωνίων φοιτητών στον κρατικό προϋπολογισμό είναι ΜΗΔΕΝ: Ούτε φοιτητικό εισιτήριο έχουν, ούτε δωρεάν συγγράμματα (όταν ήταν δωρεάν) παίρνουν, ούτε κουπόνια σίτισης παίρνουν, ούτε καν αντιδραστήρια στα εργαστήρια καταναλώνουν. Άρα πόθεν προκύπτει ότι οι αιώνιοι είναι πρόβλημα για τα ΑΕΙ, πέραν ίσως από τα λίγα gigabytes που καταλαμβάνουν στον σκληρό δίσκο της Γραμματείας του Τμήματος στο οποίο είναι καταχωρημένοι; Κάποτε οι αιώνιοι φοιτητές ήταν όντως απειλή για το καθεστώς γιατί πολλοί από αυτούς ήταν κομματόσκυλα και κρατούσαν γερά τη γραμμή του κόμματος να μην παρεκκλίνει. Και τα μισά τουλάχιστον σημερινά υπουργίδια και όλα σχεδόν τα μέλη ΔΣ των ΔΕΚΟ το ξέρουν πάάάάάρα μα πάάάάάάρα πολύ καλά αυτό.
Η κατάργηση του ασύλου πέρασε σιγά-σιγά μετά από 4-5 χρόνια μικρών αλλά σταθερών δόσεων ότι εκεί μέσα είναι γιάφκα τρομοκρατών, καταφύγιο μπαχαλάκηδων, φιλοξενείται το indymedia και άλλα ωραία. Αν ρωτήσεις τους ίδιους που θέλουν την κατάργηση του ασύλου θα σου πουν ότι οι μπαχαλάκηδες είναι ασφαλίτες ή στη χειρότερη ότι η ασφάλεια τους ξέρει αλλά δεν τους πιάνει κι αν τους ρωτήσεις αν το indymedia το φιλοξενούσα στο pc στο οποίο γράφω τώρα, θα σου έλεγαν ότι θα μπορούσε η Αστυνομία να με βρει, να με συλλάβει και να το κατεβάσουν. Τόσα ωραία και δημοκρατικά δηλαδής...!!!
Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ενώ τρεις στους δέκα έχουν φάει, χωνέψει, ρευτεί  και συνεχίζουν ακάθεκτοι να καταπίνουν αμάσητη την μνημονιακή προπαγάνδα του καθεστώτος (ο GAΠάκος τα κάνει όλα αυτά για το καλό της πατρίδας, ο Σύριζας βαράει τον Πεταλωτή και τα’ άλλα τα παιδιά κοκ), οκτώ στους δέκα θέλουν... πλατεία... κουλό; Ένας στους δέκα (τουλάχιστον) θέλει GAΠ και μνημόνια για τη σωτηρία της πατρίδας αλλά με την πλατεία γεμάτη...
Συμπέρασμα: Ένας στους δέκα Έλληνες είναι ΜΑΤατζής διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ.
Φαινόμενο SAM: Πάνω από πέντε στους δέκα του λένε μπράβο, κάτω από δύο στους δέκα τον ψηφίζουν!!! Πολλοί τον αγαπάνε αλλά κανένας δεν τον παντρεύεται που έλεγε και ο (τέως) σύντροφος Λεωνίδας.

-Θέ μου σ' ευχαριστώ! Ο μαλάκας ούτε 20% δεν πιάνει.....

Πέρα από την πλάκα τώρα, φαίνεται καθαρά πόσο η γκαιμπελική προπαγάνδα έχει προκαλέσει τέτοιο σοκ και δέος στον μέσο ΝεοΕΛλαδιστανό που τελεί πλέον εν πλήρει συγχίσει.
  • Δεν είναι σε θέση να διακρίνει μεταξύ ενός μέτρου σύμφωνου με τη Δημοκρατία και ενός μέτρου καθαρά δικτατορικού-φασιστικού.
  • Αδυνατεί να κατανοήσει πότε ένας τρίτος επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιβάλλει ότι γουστάρει.
  • Του είναι ακατανόητες βασικές διαφορές όπως η διαφορά μεταξύ επενδύσεων (που ο επενδυτής αναπόφευκτα ρισκάρει) και δανείου (που δεν έχει ρίσκο όταν ο δανειολήπτης έχει περιουσία να υποθηκεύσει).
  • Δεν έχει πια πλήρη και σαφή αντίληψη τι είναι ένας πρωθυπουργός χώρας όταν θέτει (και το συνονθύλευμα των πολιτικών –συμμάχων και αντιπάλων – που τον περιτριγυρίζει και αποδέχονται το ότι) ως πρώτη και ύψιστη αποστολή είναι η μετατροπή της επένδυσης τρίτων στην Ελλάδα σε δάνειο προς την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
  • Η μνήμη του δεν φτάνει πια στο ότι όλα αυτά που υποτίθεται ότι ο GΑΠ θα δομικομεταρρυθμίσει και θα διαρθρωτικοαλλάξει είναι ακριβώς αυτά που έστησε ο πατέρας του, το βαθύ πασόκ και οι πραίτορες που κληρονόμησε, αλλά και ο ίδιος αυτοπροσώπως ως μόνιμος κάτοχος υπουργικού θώκου.    
  • Και μέσα σ’ όλα να έχεις και την Πέμπτη Φάλαγγα που να διατάζει τα αμνοερίφια να είναι ταπεινά και καταφρονεμένα και να αποδίδουν τα του καίσαρος τω καίσαρι (με το αζημίωτο πάντα) και τα του θεού τωι ιερατείωι (με το αφορολόγητο πάντα), στο πλήρες απυρόβλητο και να πουλάει ελεημοσύνη με λεφτά του ΟΠΑΠ και του ΥπΕξ...  

- Ok daddy, to boulwnw kai den 8a 3anapw bullshit mexri na ginw ki egw pry-minister.
- Prime Minister πανάσχετε...... θες να κυβερνήσεις κι όλας!  

Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα αναστρέψιμη: Το ΝεοΕΛλαδιστάν τελεί υπό ξένη κατοχή και έχει μια φασίζουσα κυβέρνηση-μαριονέτα. Παιδεία, Υγεία και Κοινωνική Πολιτική αποτελούν βάρη ασήκωτα και πρέπει τα κονδύλια γι αυτές να απελευθερωθούν για να πάνε στους τοκογλύφους και οι ίδιες σε ιδιώτες επενδυτές όσο πιο πολύ τζάμπα γίνεται.  Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια που έχουν χρυσοπληρώσει (και χρυσοπληρώνουν) οι Έλληνες Πολίτες και που ποτέ δεν είχαν επί της ουσίας. Και όχι με δική τους ευθύνη βέβαια αλλά εκείνων που τις διαχειρίζονταν όλες αυτές τις δεκαετίες, λακέδων και σφουγκοκολλάριων μικρών ανθρωπαρίων πλην κατ’ επάγγελμα πολιτικών ή μονίμως αποτυγχανόντων πολιτευτών.
Άλαμο; Υπάρχει Άλαμο; Ναι. Ο επερχόμενος νέος εκλογικός νόμος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι της απολύτου αρεσκείας και του SAM που του καίγεται η αποθήκη και κινδυνεύει η Λόλα, ώστε να ισχύσει στις επόμενες και όχι στις μεθεπόμενες εκλογές. Μας έχουν προϊδεάσει ήδη: Διάσωση του συστήματος, διάσωση του δικομματισμού, ισχυρές κυβερνήσεις, λιγότεροι βουλευτές (για καλύτερο έλεγχο των βολευτάδων: ή ναι σε όλα ή δεν βγαίνεις) κλπ κλπ κλπ.
Αν δεν περάσει αυτό το έκτρωμα που ετοιμάζεται και που στο 17,8% του πρώτου κόμματος θα δίνει το 178% των εδρών ώστε να εξασφαλίζονται οι υφιστάμενοι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού, ασχέτως του ποιοι είναι οι παίκτες, θα υπάρξει ρήγμα και δη σεισμογόνο.  Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει αυτοί που θα κληθούν για να τον υπερψηφίσουν, να τον καταψηφίσουν. Θα πρέπει δηλαδή να γίνουν πολύ πιο μικρόνοες και φιλοτομαριστές και να βάλουν τον εαυτούλη τους και τον κάθε Γκρούεζα που τους βγάζει βολευτές κάθε φορά, πολύ πιο πάνω από τον τυχάρπαστο που πήρε το κόμμα κληρονομιά απ’ τον γέρο του και θέλει τώρα να μας βγάλει κι απ’ τη Βουλή άμα θελήσουμε, με κανα πυροτέχνημα στυλ Αθανασιάδη, να κάνουμε και λίγο το κομμάτι μας. Να σκεφτούν «ρε αδερφέ, έστω και χωρίς αυτοδυναμία με τα πενήντα εδράκια δώρο και τις ατέλειωτες καραμπόλες μπορεί και να ματαβγώ. Αλλά άμα πάμε σε μονοεδρικές και με χώσει σε καμιά περιφέρεια-κατσάβραχο που οι βλάχοι με τις γκλίτσες είναι ταγμένοι σε κανα χωριανό τους, τότενες τον ήπια κανονικά...»  
Σαφώς η πιο πάνω σκέψη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σαν ενδεχόμενο από το να κινηθεί το μυαλουδάκι τους προς την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή της γενναίας, τίμιας, ειλικρινούς και αξιοπρεπούς πολιτικής στάσης της βασισμένης σε ιδεολογία και με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων και του καλού του Λαού αυτής της χώρας.
Ίσως μάλιστα προσφέρεται και μια μοναδική ευκαιρία στην Αριστερά που είναι μία, οι εξής δύο, μία της Αλέκας, δύο του Αλέξη και τρία όλων των άλλων των παιδιών (Ο Φώτης δεν  λογίζεται ως Αριστερά αλλά ως αθώα περιστερά διότι ψηφίζουν και νοικοκυραίοι). Μια ευκαιρία ενιαίας πρότασης και δράσης πάνω σε αυτό το θέμα. Αν βέβαια εμπεριέχεται στη διχτατορία του  προλεταριάτου (θα το δει ο Περισσός αυτό), αν στη Κουμουνδούρου φτιάξαν τα ερκοντίσια και σταμάτησαν οι αναθυμιάσεις και ξεμαστούρωσε επιτέλους η Ανανεωτική Αριστερά κι αν, τέλος, μπορέσουν οι συνιστώσες να γίνουν κατά τι λιγότερες από τον συνολικό αριθμό των μελών, ώστε μερικές απ’ αυτές να έχουν πάνω από ένα μέλος. Θα είναι μια πρόοδος κι αυτή...

Ούφφφφφφφφφ.....!!!!    Πάει κι αυτό....
Στην υγειά σας κορόιδαααααααααααα...........!!!!

Μια απλή αναλογική λοιπόν, χωρίς πλαφόν 3% και άλλες αηδίες, σε δεκατρείς εκλογικές περιφέρειες, τις διοικητικές.
Ά! Μη το ξεχάσω. Και κομμένες οι αμοιβές, οι φοροαπαλλαγές οι ασυλίες και τα προνόμια των βουλευτάδων: αποζημίωση βάσει των εισοδημάτων από εργασία (όχι νοίκια και άλλα που θα συνεχίσουν να τα παίρνουν ούτως ή άλλως ως βουλευτές) που δηλώσαν την τελευταία πενταετία συν ένα 10-20% παραπάνω, ένα γραφείο και συμβούλους ως έχουν. Για αυτοκίνητα, κινητά, σταθερά και δε συμμαζεύεται ας κάνουν τα κουμάντα τους... και πόθεν έσχες που να τρέμουν, όχι χαϊδολογήματα. Να δούμε τότε πιο λαμόγιο θα θέλει να παίξει τον βουλευτή στη πλάτη μας και να κάνει τον οσφυϊοκάμπτη στον κάθε ελέω πατρός, γιαγιάς ή πάππου ανεπάγγελτο αρχηγό!

Ιδού λοιπόν, πεδίον Δόξης λαμπρόν!

Και Λόξης επίσης με 35 βαθμούς, χωρίς αρκουδίσιο και δύο συνεχόμενα ξενύχτια λόγω δουλειάς...άάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Δεν φταίει μόνο η γκεμπελική προπαγάνδα,οι "νεοέλληνες" πλην εξαιρέσεων,ζούσαν και θα ζουν στο κόσμο των ακατέργαστων λίθων ή των τερατόμορφων μοσχαριών, και μην εκπλαγείς κειμενογράφε μου από τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών,είναι ήδη προκαθορισμένα,αλλοίμονο σε κάποιους σαν και εμάς που πρέπει να πάρουμε τα βουνά γιατί μόνο εκεί υπάρχει το ελεύθερο και το εύψυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε kimonbel, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία στο που θα καταλήξει το 35% των ζοχαδιασμένων αναποφάσιστων (θα πάει ακριβώς δια δύο), ούτε για τους κυμματοθραύστες που ετοιμάζονται με τον Μίκη (Μάους) Θεοδωράκη και τις ανοιχτές του αγκάλες.
    Αλλά τη μάχη δεν την αφήνουμε...
    Την καλησπέρα μου και καλωσήρθες στο Πριγκιπάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή