Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Stop στις μίζες!??!!?


Ωρύονται πάλι τα διάφορα "κέντρα" των δίποδων θηλαστικών. Το ότι είναι ανίκανα να πρωτεϊνοσυνθέτουν από μόνα τους –πράγμα που αποδεικνύει την Εξελικτική μας Ανωτερότητα- πυροδοτεί το μίσος και το φθόνο τους για εμάς τα Τέλεια Μηρυκαστικά.
Απίστευτες ύβρεις εξαπολύονται, όπως διαβάζουμε σε γνωστό για την εμπάθειά του ΚενταυροBlog.
Ξιφουλκεί εναντίον του Λαού του Πριγκιπάτου μας, κατηγορώντας μας πως αι πορδαί μας ευθύνονται για το Μεθάνιο και η αναπνοή μας για το διοξείδιο του Άνθρακα που τους πνίγει.
Και μάλιστα, σε έναν οίστρο αχτιβυζμού καλεί τα blogοσυνοδοιπόρους του να κλείσουν τις μίζες τους. Γούστο τους, καπέλο τους και καουμποϋλίκι τους και καλά κάνουν και λόγος δε μας πέφτει και θα συμμετέχουμε εις ένδειξιν συμπαραστάσεως και μόνον, διατί, ως γνωστόν τοις πάσι, στη Μοσχαρία όστις λαδώνεται είναι διότι σε λίγο θα οδηγηθεί στη θράκα δια τα περαιτέρω
Αλλά δεν σταματούν εδώ αφού, εντελώς πραξικοπηματικά, θέλουν να  αποαρωματοποιήσουν τα αέρια υποπροϊόντα του πάνσοφου μεταβολισμού μας…!!!!! 
 Αλλά το παραληρηματικό τους κσέσπαζμα δε σταματάει εδώ: Απαιτούν, λέει, να ζαλωθούμε, λέει, αυτά τα αισχρά και αντιαισθητικά μαραφέτια, λέει, που χαλάνε τη γραμμή μας για να συγκεντρώνουν το Μεθάνιο, λέει, και να μη πνίγονται τάχα μου, λέει…
Και να κάνουμε λέει, τις πορδές μας, λέει, να μυρίζουν σαν εκείνες κάποιων γλοιωδών κητών, φτάνοντας στην έσχατη κατάντια να μας βάζουν και δίπλα-δίπλα και ίσα κι όμοια στα banner τους! 

Τώρα, ευελπιστούμε να καταλάβουν την Ανωτερότητά μας. Τώρα που κατανοούν ότι σε όλη την Εξελικτική μας πορεία, εμείς τα Μηρυκαστικά, ούτε μπάτσους θεσπίσαμε, ούτε πυρηνικά αναπτύξαμε, και παρ' όλο που τα φρούτα και τα λαχανικά τα ξεσκίζουμε (λέμε τώρα...), ουδέποτε θεοποιήσαμε ή λατρέψαμε τον επάρατον τρισκατάρατον κι οξαποδώ Σαλατανάν!  

Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠAΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ 
ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΔΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΠΕΤΑΛΑ ΤΩΡΑ!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ – ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΑΕΡΙΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠAΤΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ CASUS BELI

Βενσερέμος!!!

6 σχόλια:

  1. Μμμμμμ.... αυτό το "αχτιβυζμός" είναι ωραία λέξη. Μου φαίνεται άξια να χρησιμοποιηθεί εις το όλο εγχείρημαν... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε Άδη καλωσορίσατε στο Πριγκιπάτο.
    Εάν σας εξυπηρετεί ο όρος, εις την ντισπόζαλ σας...
    "Αχτιβυζθείτε γιατί χανόμαστε" ένα πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πορδοσυλλέχτης ση μπηζάκι αντί για φούξια τελευταία παραχώρηση!

    Γκρρρρ.... (σάλια, σάλια, αφροί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι κύριε! Μαχόμεθα αταλάντευτοι κύριε!
    Και το Διεθνές Χλοοκοπτικό Ταμείο να μας επιβάλετε κύριε, ημείς θα αντισταθώμεν.

    ΥΓ: Κάτι σε εμπριμέ ντε-πιέ σε φωτεινά χρωματάκια έχουμε; Καλοκαιράκι έρχεται και θα κυκλοφορούμε στους αγρούς και τα λιβάδια ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω η μπαλια





    εδω η μπαλια!




    π τσολοχιδης




    ναι!ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή