Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

...dizzy and confused...


Έφοδος του ΣΔΟΕ στη Siemens και εξονυχιστικός έλεγχος των βιβλίων της... ΤΩΡΑ το θυμήθηκαν???
Εισαγγελική απαγόρευση της εξόδου του κου Μαντέλη από τη χώρα… είναι ο κος Μαντέλης στη χώρα;
Κύριε Σημίτη δεν γνωρίζατε τίποτα, ούτε για τα Greek Statistics, ούτε για τις μίζες Τσουκάτου – Μαντέλη, ούτε για το party των Ολυμπιακών έργων, ούτε για το χρηματιστήριο;   Μα μπορεί να είστε τόσο αγαθιάρης, πρωθυπουργός άνθρωπος; Και καλά, εσείς μπορεί να έχετε το ακαταλόγιστο, τα στελέχια και οι ψηφοφόροι σας όμως;...σας βόλεψα, έτσι;  
Τι είπες Λούκα; Ένα με δύο τοις εκατό κάτω οι τιμές στα ράφια; ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Με ΑΕΠ, ανάπτυξη, μισθούς και συντάξεις 30% κάτω, έ! άντε κατούρα τα ποδάρια σου παραπέρα, γελοίε δημοσιοκάφρε που βγάζεις τέτοια είδηση…!  






...και για να μη ξεχνιόμαστε…
Η μισθοδοσία του ιερατείου (κοντά 250.000.000 υρώ το χρόνο) να περάσει στο ποίμνιο. Για τον απλό λόγο ότι η σωτηρία της ψυχής τους δεν είναι υποχρεωτική για όλους μας.
Εφόσον το ιερατείο από την περιουσία του δεν τσακίζει υρώπουλο για το «κοινωνικό έργο» του, ή να φορολογηθεί σαν κανονικός κερδοσκοπικός οργανισμός ή να κατασχεθεί η περιουσία του.
GΑΠάκο μου, περί ορέξεως ποντικοκούραδα… αλλά ξέχασα, εσύ και η κυβερνησούλα σου παίζετε με τα κουβαδάκια σας λίγο παραπέρα, όσο η τρόικα διαφεντεύει το μαγαζί...

3 σχόλια:

  1. Να κατασχεθεί η περιουσία των "ακτημόνων" θα ήταν ένα σημαντικό βήμα,το να φορολογηθούν,δε μου λέει τίποτα για το απλούστατο λόγο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον,θα "χαλαρώσουν" οι σχέσεις εφορία-εκκλησία.(Βοσκοπούλειο ανάγνωσμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Skeptic καλωσόρισες στο Πριγκιπάτο!
    Φυσικά το πρέπον και σωστό είναι η κατάσχεση, γιατί τα "δωράκια" από τον σουλτάνους ή τους όποιους άλλους αφέντες και τις περιουσίες του ποιμνίου, τα πήραν δίνοντας κάτι τις, αλλά όχι βέβαια απ' το βιός τους αλλά από το βιός μας, ή τρομοκρατώντας με καζάνια με βραστή πίσσα ή τάζοντας αιώνια ζωή.
    Ναι, ομολογώ ότι η "εναλλακτική" της φορολόγησης, όσο άγρια (=δίκαιη) και να είναι, νομιμοποιεί τα χρυσόβουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα conko.Συμφωνώ με το συλλογισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή