Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τα 15 λεπτά που άλλαξαν τον κόσμο…


Μάλιστα, αχτιβυσθήκαμε κλείνοντας όλες τις μίζες του Πριγκιπάτου επί δεκαπεντάλεπτο. 

Όπως αναμενόταν, δεκαεπτά Υπουργοί, τα δύο τρίτα των βουλευτών και απροσδιόριστο ποσοστό των δημοσίων λειτουργών του Πριγκιπάτου, έπεσαν σε βαθειά κατάθλιψη και αγωνιώδη υπαρξιακή αναζήτηση, που τους προκάλεσε το πρωτόγνωρο σύνδρομο στέρησης που πέρασαν. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, κάποιοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήρια και επέστρεψαν στις εργασίες τους, όταν πλέον οι μίζες είχαν ξανανοίξει και ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε σαν καλολαδωμένη μηχανή που είναι.
Παρά τα μικρά αυτά προβλήματα, η συνεισφορά του Πριγκιπάτου στον τίμιο αγώνα των σοφιστικέ πρωτίστων υπήρξε καταλυτική, όπως και τα ίδια άλλωστε αναγνωρίζουν, μη μπορώντας όμως να την εντοπίσουν και να την αναλύσουν επακριβώς. Από την πλευρά μας έχουμε δεσμευθεί να τα υποστηρίξουμε σε όλη τη μακρά εξελικτική πορεία που έχουν μπροστά τους, μέχρι να φτάσουν στο δικό μας (σημερινό) επίπεδο…
Όσο οι μίζες μας ήταν κλειστές, οι πολίτες του Πριγκιπάτου, σε μια επίδειξη της έντονα αλτρουιστικής μηρυκαστικής τους συνείδησης:
Συγκεντρώσαν τα αέρια υποπροϊόντα του μεταβολισμού τους υπό πίεση σε βυτία και τα διακτίνισαν στους αχτιβυστές με τη μορφή δωρεάν βιοκαυσίμου. Το αποτέλεσμα ήταν η κατακόρυφη πτώση των τιμών των καυσίμων
 
Σε ένδειξη ισχυρότατης συμπαράστασης γίνανε έκτακτες πτήσεις Χανεμπού σε επιλεγμένες τοποθεσίες και τα πληρώματα έκαναν περιπάτους έξω από τα σκάφη τους, ανεβάζοντας, έτσι, κατακόρυφα το ηθικό και τη μαχητικότητα των αχτιβυστών.
 

Όμως η μέγιστη συμπαράσταση ήταν η λαμπρότατη θεία Λειτουργία «Υπέρ Σφραγίσεως της οπής του Όζοντος προς Αποτροπήν εισόδου των Νεφελίμ δι’ αυτής εις την Κτίσιν», που έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό (εικόνα 1) της Παρθένου Μοσχίδος της εν Ινδίαις Μαρτυρησάσης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Βοϊδονίας και πάσης Μοσχαρίας κ.κ. Εριφίου του Παρδαλού (εικόνα 2), της οποίας Παρθένου Μοσχίδος η Ιερά και Θαυματουργή εικών (εικόνα 3) έκαμε το θαύμα της.
 

Ούτω και περί ώραν δεκάτην πρωινήν οι ουρανοί σκοτείνιασαν, ο Μέγας Βούς ο Εκπεσών ενεφάνη εν τω μέσω των νεφών (εικόνα 4)

τρέψας εις άτακτον φυγήν τον βδελυρόν Σαλατνάν, ενώ αι τάξεις των αγγέλων Του εσφράγισαν υδατοστεγώς και αεροστεγώς την Οζονοπήν που μέχρι εκείνη τη στιγμή φρουρούσε ο τρισκατάρατος (εικόνα 5)


Ιδού πως κατέγραψαν τα υπερμηχανήματά μας (μυστική τεχνολογία Tesla-Fikioris) τη διακύμανση του όζοντος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το δεκαπεντάλεπτο (εικόνα 6).

Κατόπιν αυτών, η δράσις κρίνεται ως απολύτως επιτυχής, λύεται η εφετεινή αχτιβυστική συνεδρίασις και ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου καλά να ‘μαστε και ζωή να ‘χουμε. 

GAP  
(το σφυράκι ήταν αυτό…)

2 σχόλια:

  1. Καλά, μιλάμε ότι κάποια στοιχεία είναι συγκλο-νηστικά. Δεν είναι να απορείς μετά που οι διάφοροι εβραιοσιωνιστικοί κύκλοι πολιτικοοικονομικών συμφερόντων μας κάνουν μπόλεμο. Το πλήγμα που εδέχθησαν ήτο καιρίου σημασίος.

    Τα συγχαρητήριά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αγαπητέ μου Hades, η ισχύς εν τη εκκενώσει...! Τι συζητάμε τώρα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή