Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πότ πουρί βοθροδοξίας σε 40 βαθμούς υπό σκιάν…


Ξεκινάμε από τη λίαν επιμορφωτική ανάρτηση του ελληνακίου υπό τον τίτλο «Δεν είμαστε Ουγκάντα».  
Μετά θα σας εξηγήσει τ’ όνειρο ο Σεραφείμ ο Πουστοφάγος , βεζίρης Πειραιά, διότι
Στη χώρα μας δεν υφίσταται λαϊκό κράτος αλλά αντιθέτως στο Σύνταγμά μας αναγνωρίζεται επικρατούσα θρησκεία και στους ισχύοντας Νόμους καθιερούται σύστημα συναλληλίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας και επομένως δεν μπορεί να υπάρξη υποχρέωσις θρησκευτικής ουδετερότητος του Κράτους, διότι η σύμβασις της Ρώμης για τα ατομικά δικαιώματα που επικαλείται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν κατισχύει  του Συντάγματος. Σχετικές με τα ανωτέρω είναι και οι υπ’ αριθμ. 3355/1995 και 2176/1998 Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.



Συνεχίζουμε: Πάνε σε δίκη μετά από 4 χρόνια για την έμπλεη χριστοπρέπειας κλωτσοπατινάδα με μπουνίδια και ανάποδες και ίσιες και κροσέ και ντιρέκτ οι άχρηστοι του εσφιγμένου (κώλου) με τις κατηγορίες της απειλής και της απλής σωματικής βλάβης. Τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία τότε, δεν τους προστάτευσε ο κύριός τους και θεός τους, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ταφούν στο ανεξάρτητο κρατίδιο, όπως και ο Παΐσιος. Και σκέφτομαι, αν είχα σπάσει τα μούτρα του γείτονα που μου κλείνει συνέχεια το μισό γκαράζ και μου κάνει τη ζωή πατίνι όταν πάω να παρκάρω, σε πόσα χρόνια θα μου έκοβε τον εσφιγμένο μου η δικαιοσύνη;  


Ξανασυνεχίζουμε: Φανταστείτε ένα Πανεπιστήμιο που καλεί και κάνει διδάκτορά του έναν σαμάνο που λέει ενώπιον όλων των πανεπιστημιακών και του Τύπου ότι «πιστεύουμε στα θαύματα ακόμα και όταν τα πράγματα όλα φαίνονται αντίθετα».


Ματασυνεχίζουμε:  Ξετσουτσούρωσαν και διαμαρτύρονται στην βοθρόδοξη Ρουσλάνδη οι σαμάνοι:  Έκκληση να τερματιστεί στα σχολεία το μονοπώλιο της διδασκαλίας των θεωριών του Δαρβίνου απηύθυνε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διδάσκεται παράλληλα και η άποψη της θρησκείας. Πρέπει να μείνει στο παρελθόν το μονοπώλιο του Δαρβινισμού και η παραπλανητική ιδέα ότι η επιστήμη γενικά είναι αντιφάσκει με τη θρησκεία. Η θεωρία του Δαρβίνου παραμένει θεωρία και διευκρίνισε ότι οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν και άλλες θεωρίες. Το είπε κοτζαμάν επίσκοπος αποδεικνύοντας την αγραμματοσύνη και το απύθμενο θράσος της βλακείας του. Εκεί πάνε να ξαναβάλουν τον Αδάμ και την Εύα στα σχολειά, εδώ στην Ορθόδοξη Δαιμωνοκρατία του ΝεοΕΛλαδιστάν του αλήστου μνήμης Ελεύθερου Κόσμου (όχι της σαββουροφυλλάδας) ακόμα να μπάσουμε το Δαρβίνο!



 Ξαναματασυνεχίζουμε: O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος  ενημερώθηκε σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου  για την επιστροφή στο Πατριαρχείο του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου, εβρισκόμενος  στο Ελσίνκι και εξέφρασε την ικανοποίηση και την συγκίνησή του και είπε ότι «ήτο πράξις αποδόσεως δικαιοσύνης», ευχήθηκε δε και στα άλλα θέματα στα οποία αδικήθηκε το Πατριαρχείο και η ομογένεια «να υπάρξει δικαίωσις και αποκατάστασις».
Τώρα ο Μπάρθυ θέλει να μας πει ότι το ΕΔΔΑ είναι καλό, χρυσό και άγιο και είναι πάνω από τους νόμους και το σύνταγμα της Τουρκίας, αλλά (κατά τον Πειραιώς Πουστοφάγο) είναι κακό, ψυχρό κι ανάποδο και κάτω από τους νόμους και το σύνταγμα της Ελλάδας
Άντε ρε γελοίοι…!

Ματαξαναματασυνεχίζουμε: Το διάβασα από τον Διαγόρα το Μήλιο… το ιερατείο, λοιπόν, θέλει απλά να χτίζει αυθαίρετα και να τα νομιμοποιεί πληρώνοντας πρόστιμα στον εαυτό του, χωρίς καμία ανάμειξη των υπηρεσιών του λαϊκού κράτους, το οποίο όμως δεν αναγνωρίζει ως λαϊκό αλλά ως «συνάλληλο», με ότι εννοεί με αυτό…  Μπουρδουκλωμένη μπουρδολογία για να δικαιολογήσουν τη χοντρή κονόμα σ’ ένα κράτος που κυβερνάται (τύποις) από έναν καραγκιοζάκο και πολλούς χατζιαβάτηδες…
Ειδικά άμα διαβάζεις ότι «η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών ενημέρωσε την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, για το Υπόμνημα το οποίο κατετέθη προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, σχετικά με τη διαβούλευση για την ετοιμασία του νέου Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, με τίτλο «Προστασία Ορεινού Όγκου Υμηττού». Με το Υπόμνημα αυτό η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών επιθυμεί να συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση ενός σημαντικού περιβαλλοντικού δυναμικού της Αττικής, όπως είναι ο Υμηττός, και προτείνει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μέσω της αξιοποίησης των περιβαλλοντικών αποθεμάτων των πόλεων με μια αειφόρο προοπτική. Η κ. Υπουργός, με την από 7.6.2010 Επιστολή της, ευχαρίστησε την Εκκλησία για τις προτάσεις της, υποσχόμενη ότι θα αποσταλούν στην ειδική Επιτροπή για ληφθούν σοβαρά υπ’ όψη στην τελική διαμόρφωση του Προεδρικού Διατάγματος.» σε ζώνουν κάτι φίδια, μα κάτι φίδια… Έ ρε κάτι πάρτι που ετοιμάζονται...!

 Αυτά για όσους λένε:
«Σιγά μωρέ και τι έγινε…»
«Γραφικά είν’ όλα αυτά…»
«Παραδόσεις!»
«Που επηρεάζουν τη καθημερινότητά μας;»
«Υπερβολές!»
«Οι Έλληνες με τη θρησκεία; Κάθε ανάσταση για δέκα λεπτά και τέλος!»
Κι όλα αυτά από μία μόνο μέρα…!     

2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά σε μια μόνο μέρα!
    Αν η θεωρία του Δαρβίνου είναι μια θεωρία σαν τις άλλες, δεν μπορώ να διανοηθώ φοιτητές να σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο τη… Γένεση της Παλιάς Διαθήκης!
    Το φαντάζεσαι αυτό Conko…
    Μα τόσο φαιδροί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Άθεε, άλλο η θεωρία όπως την αντιλαμβάνονται εθελοτυφλούντες οι πιστοί, υπό την καθοδήγηση των σαμάνων τους και άλλο η θεωρία όπως στοιχειοθετείται από την Επιστήμη, τους (έστω και λίγο) μορφωμένους και τα ανήσυχα πνεύματα εν γένει.
    Όλο αυτό το κρεσέντο οπισθοδρομικότητας και δεισιδαιμονίας δείχνει απλά ποιοι είναι οι λύκοι που σκίζονται ν' αρπάξουν μέσα στην αναμπουμπούλα του ξεφουσκώματος της καπιταλιστικής φούσκας που υφιστάμεθα.
    Είναι στο στοιχείο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή