Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μυοκτονία και Θηλασμός: Μιά διαφορετική προσέγγιση.


Συμμηρυκάζουσες, Συμμηρυκάζοντες!
Ο φετφάς  (fatwa) είναι μια γνώμη, μια γνωμοδότηση ενός «σοφού» μουσουλμάνου ιερωμένου. Οι πιστοί που σέβονται τη κρίση του «σοφού» αποδέχονται τον φετφά ως Νόμο που οφείλουν να ακολουθούν.
Το εκ Λιβάνου αθεϊστικό ιστολόγιο FREETHINKING LEBANON   ξεκίνησε την παρουσίαση κάποιων τέτοιων φετφάδων τους οποίους βρίσκουμε εξαιρετικά χαριτωμένους και τους μεταφέρουμε συνοπτικά εδώ.
Εξαιρετικά αφιερωμένη η ανάρτηση αυτή στο Ελληνορθόδοξο ιερατείο και το ποίμνιό του, για να μη νοιώθουν μοναδικοί στη παππα(ε)ρο(θεο)λογία και την ακατάσχετη μπουρδολογία. Έχουν ανταγωνισμό και μάλιστα άγριο και καλά θα κάνουν να βάλουν τα δυνατά τους γιατί, μέρες που είναι, λίγο γέλιο παραπάνω το χρειαζόμαστε. Αφού δε συμβάλουν με κανένα υρώπουλο στην Εθνική μας χρεωκοπία, τουλάχιστον ας συμβάλλουν με τις ανυπέρβλητες, ανίκητες και πρώτης-πρώτης ποιότητας βλακείες, που είναι εντελώς τζάμπα.

Πάμε…

Φετφάς #1 : Ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι τα ποντίκια είναι διαβολικά και προτρέπει σε ολοκληρωτική εξόντωσή τους. Ο  εξ Αιγύπτου Σείχης  Mohamed al-Munajid λοιπόν, εξαπόλυσεν φετφάν θερίον, νόμον δια τους πιστούς εναντίον του Μίκυ Μάους!!!
Κατά τον σοφό αυτόν άνθρωπο (που ειρήσθω εν παρόδω διετέλεσε και διπλωμάτης εις τας ΗΠΑ) ότι εφόσον όλα τα ποντίκια είναι πράκτορες του Σατανά, τότε και ο Μίκη Μάους είναι στρατιώτης του και πρέπει να εξοντωθεί. Η ακριβής φράση του:
 “Mickey Mouse has become an awesome character, even though according to Islamic law, Mickey Mouse should be killed in all cases.”
Άρα, όταν βλέπετε αυτό:



...να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται περί αυτού:



Και ορθώς αναρωτιέται το καλό blog εάν ο επόμενος φετφάς του σοφού Σεΐχη θα επιβάλει μπούργκα στη Μίνι Μάους και στη Νταίζη Ντάκ!!!   
(Σημ. του Μηρυκαστικού: Η Κλάρα Μπέλ εξαιρείται διότι χαίρει διπλωματικής ασυλίας, ως πρέσβειρα του Πριγκιπάτου)




Σήμερα ήρθε και ο Φετφάς #2  με έντονο άρωμα γυναικείας χειραφέτησης και μητρότητας!

Πάμε πάλι…
Το κοράνι απαγορεύει να βρίσκονται μόνοι στον ίδιο χώρο ένας άνθρωπος (Άνδρας ντέ!) και ένα γυναίκα, πρόκειται δια μεγίστην αμαρτίαν... Πώς λοιπόν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στους εργασιακούς χώρους του Αραβικού κόσμου, καθότι καλό το κοράνι και μεγάλος ο θεός, αλλά πρέπει και να δουλέψει κι ο επάρατος Καπιταλισμός. 
Ένα σοφός εξ Αιγύπτου ορμώμενος, Δόκτωρ παρακαλώ, Izzat Atiya απεφάνθη ότι το πρόβλημα της μεγάλην αμαρτίαν παρακάμπτεται εάν και εφόσον το γυναίκα θηλάσει πέντε (αρ. 5) φορές τον Άνδρα διότι έτσι αναπτύσσεται πλέον μεταξύ τους οικογενειακός δεσμός οπότε είναι επιτρεπτό να παραμένουν μαζί στον ίδιο χώρο!
Το τεκμηριώνει μάλιστα, ο Dr Izzat Atiya, διότι, λέει, ο Προφήτης έδωσε αυτή την ιδέα στη γυναίκα του A’ishah (may Allah be pleased with her) δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια αυθεντική και ευλογημένη λύση…

Καλή Κυριακή συντρόφια…!   

4 σχόλια:

  1. Αυτή η εκδοχή με τον θηλασμό με έχει …. Αναστατώσει !!!
    Είδες όταν ο προφήτης είναι straight πόσο ενδιαφέρουσες λύσεις δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου Dyer, σε βλέπω να προσέρχεσαι οικειοθελώς και αυτοβούλως στο Ισλάμ, αλλά με προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει μια μπούργκα...

    Θα μας λείψεις!!!

    ΥΓ: Τώρα που ανοίγει ο καιρός και τελειώνουν οι εξετάσεις, βλέπεις εφικτό κανένα πεδίον οίνου (ή ζύθου) λαμπρόν με τη γνωστή παρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Conko αν και βρίσκομαι στα όρια του Ισλάμ, ποτέ δεν λέω όχι σε ενδεχόμενη κρασοκατάνυξη.
    Με τη βοήθεια του Θεού … συγνώμη του Άθεου ήθελα να πω, ας το οργανώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει λοιπόν! Θα το εισηγηθούμε αρμοδίως και Κανονικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή