Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Δια βίου μάθηση: Φετβάδων συνέχεια…


Πάντα μου έκανε εντύπωση και απολάμβανα το πως το ιερατείο της επικρατούσας της Ορθόδοξης Δαιμωνοκρατίας του ΝεοΕΛλαδιστάν έβγαζε γνωματεύσεις επί παντός κοσμικού επιστητού λ.χ. για τη σχέση Σατανά και bar code των προϊόντων, για το αν ο ΑΜΚΑ είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου (ο οποίος είναι άλλος από τον Σατανά), για το αν οι μεταμοσχεύσεις οργάνων θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα σώματα όταν αυτά θα αναστηθούν κατά την Δευτέρα παρουσία, που από χώμα θα μετατραπούμε σε άφυλα και ακμαία σώματα σαν της Μπάρμπι και του Κεν και άλλα πολλά.
Επειδή βέβαια, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (μέγα λάθον!!!... για όσους έχουμε εργαστεί σε χοιροτροφικές μονάδες, ξέρουμε ότι κάθε εξαιρετικό και αξιολάτρευτο τέτοιο πλάσμα έχει πολύ αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά, αλλά και ιδιαίτερη προσωπικότητα το καθένα), οι ισμαηλίτες έχουν αξιοπρόσεκτες επιδόσεις στο άθλημα της μπουρδολογικής γνωμοδοτησιολογίας. Είχαμε ασχοληθεί με κάτι τέτοιους φετβάδες εδώ.
Τέσσερις νέοι φετβάδες, λοιπόν, δηλαδή τέσσερις θρησκευτικοί κανονισμοί δια τους πιστούς του Ισλάμ, από το καλό blog FREETHINKING LEBANON με το οποίον το Πριγκιπάτο μας προσπαθεί να διατηρεί άριστες διπλωματικές σχέσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή διότι πως θα ζήσετε την υπόλοιπη ζωή σας χωρίς να ξέρετε εάν τα emoticons επιτρέπονται στα postάκια σας στα fora και στα blogs που τρώτε τις ώρες σας, αντί να δουλεύετε, παλιοτεμπελχανάδες;


Διότι, ως γνωστόν τοις πάσι, η αναπαράσταση του θεού και των δημιουργημάτων του αποτελείν μεγίστην αμαρτίαν, μεγιστοτεράστιαν θα έλεγα… τα emoticons το λεπόν, είναι αναπαραστάσεις του προσώπου, άρα αμαρτωλά και άξια της τύχης του σαλατανικού Μίκυ Μάους; Αφού έστιψαν τα ιερά μυαλά τους οι Ιμάμηδες, απεφάνθησαν πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σε  fora, chat rooms, blogs, emails, ακόμα και σε SMS, όσο παραποιημένα κι αν είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου!!! Διότι κύριε, πώς να το κάνουμε: Όταν ζωγραφίζεις μάτια, μύτη και στόμα, ζωγραφίζεις πρόσωπο… ακόμα κι αν φτιάξεις αυτό :   :-]  έχεις διαπράξει μεγαλομέγιστον αμάρτημα διότι δεν έχεις γράψει κάτι που το διαβάζεις, λ.χ. «φάτσα» και διότι αν το περιστρέψεις κατά 90 μοίρες κλόκγουάϊζ σου προκύπτει μάτια-μύτη-στόμα, άρα πρόσωπον όπερ έδει δείξαι!
Ειδικά δια τα γυναίκαι η αμαρτίαν είναι πολλαπλάσια διότι, συν τοις άλλοις, του απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς και δια ροπάλου να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του σε άντρα εξωοικογενειακό! (εκτός αν τον θηλάσει πέντε φορές, οπότε όλα είναι εν θεία τάξει)
Αλλά υπάρχει και τρίτος λόγος: Όπως λέει η Hadith τους, οι άγγελοι δε μπαίνουν σε σπίτια που έχουν …σκύλο και …εικόνες! Λάβετε τα μέτρα σας λοιπόν. Εκείνο που δεν ξέρω είναι εάν το απαγορευτικό ισχύει για το διαμέρισμα με τον σκύλο ή ολόκληρη την πολυκατοικία, για να ξέρω πως θα συμπεριφερθώ στη φίλη μου τη Μαρία του τρίτου και στον Κάσπερ της (εγώ τον φωνάζω Σφουγκαροπανίξ λόγω του όλου look του).

Αφού μάθατε γιατί όσοι χρησιμοποιείτε emoticon πρέπει να ξεχάσετε τα πιλάφια, τις 72 παρθένες και το ουρί του παραδείσου, πάμε στο επόμενο: Αν είστε αριστερόχειρες είστε καταδικασμένοι… το να γράφεις και να τρως με το αριστερό χέρι είναι επίσης αμαρτίαν! Άρα το 23% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας, οπότε μπορεί άφοβα να στείλει το θεό και τον προφήτη του στο διάολο. Κι όμως, υπάρχουν 157.000.000 αριστερόχειρες Μουσουλμάνοι! 



Τρίτο και φαρμακερό: Αυνανισμός ή solo sex! Μεγίστην Αμαρτίαν που λέγει και ο Χριστιανός Ορθόδοξος…  Ιατρικώς μεν για τους γνωστούς λόγους (καρδιά, νεφρά, σκώτια, μυαλά όλα πάπαλα), δογματικώς δε, το αμαρτωλόν τεκμαίρεται:
Οποιαδήποτε και με οιαδήποτε μορφή σεξουαλική ικανοποίηση εκτός από αυτή με το επίσημο γυναίκα ή το σκλάβα είναι αμαρτία
και
Ο Αυνανισμός επιτρέπεται μόνον αν γίνεται από το χέρι της συζύγου ή της παλλακίδας, διότι ο Άντρας έχει δικαίωμα να απολαμβάνει το χέρι τους όπως ολόκληρο το σώμα τους.

Κατόπιν όλων αυτών, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την επιμέλειά σας και την κοσμιοτάτη διαγωγή που επιδείξατε μέχρι τώρα, θα σας μπάσω στα δύσκολα που είναι για τους λίγους και τους ψαγμένους εκλεκτούς!
Ο Αyatollah Sheikh Qasim Attayi λοιπόν, απαγόρευσε τη Pepsi Cola (και κατ’ επέκταση και την Coca Cola διότι περιέχει ένα συστατικό, το ένζυμο πεψίνη, το οποίο εξάγεται από τα έντερα των γουρουνιών και ότι έχει να κάνει με χοιρινό απαγορεύεται να το χλαπακιάζουμε ούλοι, Ιουδαίοι, Μουσουλμάνοι ΚΑΙ Χριστιανοί (μη κοιτάτε που οι χριστιανοί είναι μάγκες και γράφουν τις εντολές του θεού τους εκεί που δε πιάνει το μελάνι προκειμένου για λίγη νοστιμιά).
Και όντως, την πεψίνη εξάγουμε και από το έντερο του χοίρου. Η πλάκα, όμως, είναι ότι πουθενά δεν φαίνεται και  από πουθενά δεν συμπεραίνεται ότι η Πέψι περιέχει …πεψίνη!!!

Αλλά μη νομίζετε ότι τελειώσαμε!  Μάθετε να ανακαλύπτετε και να αποκαλύπτετε τις συνομωσίες… Ορίστε τι σκαρφίστηκαν οι Σιωνιστές, οι Μασόνοι, οι Ιλλουμινάτοι και τα λοιπά αστέρια του Εωσφόρου:


Ναί, πολύ καλά καταλάβατε... Μετά τον Μίκη Μάους, τον διαβολικό πράκτορα του Σατανά, σειρά πήρε η Coca Cola... Κι αν δε πιστεύετε, ορίστε και το αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό:


Και πάλι ένα ευχαριστώ στα συντρόφια του blog FREETHINKING LEBANON που τόσο απλόχερα μας σκορπίζουν την ιερή αυτή γνώση!

2 σχόλια:

  1. Είσαι απολαυστικότατος!
    Τι να σχολιάσει κανείς…
    Χαίρομαι την ευφυΐα και το χιούμορ σου, ακόμα κι όταν αντιγράφεις άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου Φίλε, οι καλοί Φίλοι είναι έμπνευση...
    Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή