Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ανταπόκριση από το Μέτωπο.



Μεγαλεία η γειτονιά μας ψες το βράδυ! Τι ΜΑΤ, τι κλούβες κάθετα στη Δημελά, τι «αγανακτισμένοι» (λιγότεροι πάντως από τα ΜΑΤ), μέχρι και μερικές «σπίθες» του Μίκυ Μάους Θεοδωράκη είχαμε... κι όλοι αυτοί για την Αννούλα μας! Ναι καλέ, τη Διαμαντοπούλου την Υπουργό Παραπαιδείας, δια βίου θρησκευμάτων και αμάθειας, που οφείλω να ομολογήσω ότι ως γειτόνισσα είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που είναι ως υπουργός και ο νοών νοείτω.
Τέλος πάντων, τέτοια ωραία και γκλαμουράτα συντάραξαν τις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού και πάμε τώρα στη δύσκολη μέρα που πέρασε η υπουργός δια βίου θρησκευμάτων.
Όπως έκανε μέχρι τώρα η κυβέρνηση του GΑΠ, δηλαδή που κάθησε σ’ ένα τραπέζι με τους ιδιωτικούς υπαλλήλου, τους δημοσίους υπαλλήλους, του μικρομεσαίους, τους πάσης βαθμίδας εκπαιδευτικούς κλπ κλπ κλπ και τους ζήτησε, ευγενικά αλλά πειστικά, να γίνουν όλοι τους κατά 40% (τουλάχιστον) φτωχότεροι και να απεμπολήσουν το μέλλον των επερχόμενων τριών-τεσσάρων γενεών, πράγμα που άπαντες απεδέχθησαν με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια που τους έλαχε ένα τόσο τεραστίων διαστάσεων πατριωτικό καθήκον, έτσι έκανε και τώρα με την συμπαθή τάξη του ιερατείου του επικρατούντος θρησκεύματος... Βλέπετε, το ιερατείο μαζί με τους βιομήχανους, τους μεγαλοεργολάβους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες είναι από τις πλέον ευπαθείς τάξεις και το να τους ζητήσεις να κάνουν θυσίες είναι κομματάκι δύσκολο, άσε που είναι πλήρης αναισθησία και στα όρια της απανθρωπιάς να εφαρμόσεις σε αυτές τις συμπαθείς τάξεις πρακτικές τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν να πτωχύνετε κατά τι και να υπακούετε στους ισχύοντες για όλους Νόμους του κράτους», ούτε ο θεός ο ίδιος δεν το θέλει και θα σηκωθούν και οι πέτρες από μόνες τους να τους πάρουν. Γι αυτό ακριβώς τους άφησε για το τέλος.        
Έτσι λοιπόν, μεσούντος του εξορθολογισμού (=οι μισοί να τσακιστείτε, εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε τους αγαπημένους μας τοκογλύφους, τα ωραία μας λεφτάκια στην παιδεία θα τα πετάμε;) των εκπαιδευτικών, συναντήθηκε αυτή η επιτροπή, κι επειδή όπως λέει και ο Αλέξης στους ξυλάνθρακες του θησαυροφυλακίου του κυρίου δεν τους πρέπει το fast track, φτιάξανε την ατζέντα των θεμάτων που ΘΑ συζητήσουν και ΘΑ συναποφασίσουν... όπως δηλαδή κάνανε με όλες τις άλλες τάξεις των μισθωτών, των συνταξιούχων, των εμποράκων κλπ κλπ κλπ.



«Όλοι οι φορείς είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον ελληνικό λαό αυτή τη δύσκολη στιγμή, αυτό περιμένουμε και από την Εκκλησία» είπε η Αννούλα. «Φυσικά και θα προσφέρουμε...» της λέει ο πάπαρδος δεξιά με το πονηρό γελάκι και το σηκωμένο φρύδι, «το ποίμνιόν μας προς αφαίμαξιν! Όλο δικό σας...».

Και οι τράγοι:
  • Θέλουν να παραμείνουν ΝΠΔΔ (καμιά δεκαριά χιλιάδες μονάχα) αλλά τα χρήματά τους ΔΕΝ θα τα καταθέτουν στην Τράπεζα της Ελλάδος όπως ΟΛΑ τα άλλα ΝΠΔΔ, διότι θα καταρρεύσει το φιλανθρωπικό έργο που χορηγεί ο ΟΠΑΠ, η Τράπεζα Πειραιώς και το εκάστοτε ΕΣΠΑ.
  • Θέλουν να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά να ΜΗΝ φτωχύνουν κατά 40% σαν τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους και να ΜΗΝ θα ισχύσει το «μία πρόσληψη για πέντε συνταξιοδοτήσεις» γιατί αυτοί είναι μεν ΜΔΥ αλλά κάπως στο αλλιώς του το ‘χουν πάρει.
  • Θέλουν να παραμείνουν πρακτικά αφορολόγητα τα εισοδήματα από τις «παρεχόμενες υπηρεσίες» και την εκμετάλλευση κάτι μικροακινήτων που έχουν στην κατοχή τους.
  • Θέλουν να παραμείνουν στην κατοχή τους κάτι παλιοχώραφα που τους χάρισαν οι Παλαιολόγοι, οι Ίσαυροι και οι Κομνηνοδούκες πριν κάμποσα χρόνια, και κάτι Σουλτάνοι στο πιο πρόσφατο παρελθόν.   
  • Θέλουν να συνεχίσει η εκπαίδευση των στελεχών τους να πληρώνεται από τον κρατικό κορβανά και μάλιστα να λογίζεται και ως επιστήμη, άσχετα αν αυτός ο κορβανάς γεμίζει από άτομα και ομάδες που δεν κάνουν χρήση των «παρεχομένων» απ’ αυτούς «υπηρεσιών».
  • Θέλουν να συνεχίσει να χρειάζεται το οκέυ του πουστοφάγου Πειραιώς για να μπει πεζοφάναρο στη Λαμπράκη και Σωτήρος στο Πασαλιμάνι, η σύμφωνη γνώμη του ταλιμπΆνθιμου για το αν η Εξέλιξη θα είναι μία ή δύο παράγραφοι στο σχολικό εγχειρίδιο της Βιολογίας (εκτός διδακτέας ύλης, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο σαν το άγιο πνεύμα) και η έγκριση του σκατόψυχου μπασκίνα του Αιγίου για το αν τα πλακάκια στον σταθμό του μετρό έχουν μοτίβα που παραπέμπουν άμεσα στο χάραγμα του αντίχριστου το χξς’ και να κλείσει πάραυτα (το μετρό) και να παραιτηθεί (ο υπουργός).
  • Ά και μη ξεχάσουμε, κάτι στρεμματάκια ξερικά που μας είχε δώσει ο Θεοδόσιος ο Μικρός, θεός σχωρέσ’ τον, και μας τα πήρε με το έτσι θέλω ο Βενιζέλος (ο Λευτέρης, όχι ο Βαγγέλης), μήπως, ευκαιρίας δοθείσης, να τους επιστρέφονταν;
  • Και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν να γαμάνε τα μυαλουδάκια των μικρών Ελληνοπαίδων με τα φρικαλέα δόγματά τους μέσα από τον επίσημο προσηλυτισμό του υποχρεωτικού μαθήματος των θρησκευτικών, προσηλυτισμού που όμως απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά το Σύνταγμα της Χώρας. Αλλά αυτό είναι μια αστοχία του Συντάγματος διότι ως γνωστόν είναι εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος κι αυτοί ξέρουν καλύτερα απ' αυτά κι όχι ο κάθε άσχετος με θεολογία και αδαής συνταγματολόγος και, εν πάσει περιπτώσει, Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία και το τι σημαίνει έθνος, λαός, πληθυσμός, πολίτες, κράτος και τα λοιπά δεν τους αφορούν ποσώς.
  • Θέλουν να συνεχίσουν να έχουν Ναοδομία γιατί η Πολεοδομία υπόκειται σε ανθρώπινους νόμους και κανόνες και μπορεί και να μην τους κάνει τα χατίρια όλα και να στραβομουτσουνιάσει ο μεγαλοδύναμος.
  • Θα απαιτήσουν, επιτέλους, όλα τα «ατοπήματά» τους από κατάχρηση και βιασμό μέχρι κατά συρροήν δολοφονίες να εκδικάζονται από τα; Δικά τους «δικαστήρια» με νόμους απ’ ευθείας από το άγιο πνεύμα και όχι από την λαϊκή δικαιοσύνη των αμαρτωλών ανθρώπων. Και οι αυστηρές ποινές θα εκτίονται σε μοναστήρια και όχι φυλακές σαν και του Παντελεήμονα που υπέφερε έναν ολόκληρο χρόνο που εξέτισε τα 2/5 της 6ετούς κάθειρξης που του επιβλήθηκαν... κι αφήστε ΤΩΡΑ κάτω τα κομπιουτεράκια σας αλιβάνιστοι! Ο θεός ξέρει καλύτερη προπαίδεια από σας!!!

Αυτά και άλλα πολλά έκανε χθες η Αννούλα, αταλάντευτα προσηλωμένη στη γραμμή του GΑΠ που ακούει στο «στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους, τους πιο αδύναμους, τους άνεργους». Και με όλα τα τούτα και με τα κείνα, να ‘χεις και τους αγαναχτισμένους αντιπατριώτες έξω απ’ το σπίτι σου να φωνάζουν...  Χάλια, πολύ χάλια!!!    

Αυτά τα νέα από το μέτωποοοοοοοοοο.......

2 σχόλια:

  1. Τραγικό: έγινε τέτοιος τζερτζελές και πάλι δεν έφαγες ξύλο; Μα πως τη γλυτώνεις κάθε φορά;
    Πάντως θα ήθελα να καταγγείλω από Βήματος το αίσχος σας: κατά της Αννούλας ρε αναίσχυντοι; Κατά της Μίσης Ντιαμαντόπουλος; Σε λίγο έτσι όπως πάτε θα την πέσετε και στην κολώνα του Έθνους, τη Χριστοφιλοπούλου. Κι όχι μόνο αυτό αλλά γράφεις και κατά των τράγοι (εκ του αμνός, μην παρεξηγούμαι) κιόλας, κατά της εθνικής μας υπερηφάνειας. Απαράδεχτον.

    ΥΓ. Ανέκδοτον: ο Τσακ Νόρρις έχει λογαριασμό στην Αγία Τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ. Ανέκδοτον: ο Τσακ Νόρρις έχει λογαριασμό στην Αγία Τράπεζα.

    Μπα σε καλό σου, μ' έπνιξες! Απ' τη μύτη μου βγήκε ο καφές!!!

    Έ όχι και στη Χριστοφιλοπούλου που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται... να κρατήσουμε και κάποιο επίπεδο κύριε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή