Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Α(να)ξιότιμε (")κύριε(") Αντιπρόεδρε

Σχετικά με τη δήλωσή σας ότι "στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης και αν υπάρχει έστω και ένας τότε θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα" και ότι "Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος", ακολουθώντας τη συμβουλή της Ροδιάς, σας δίνω την παραγγελία για το δικό μου άγαλμα, το οποίον και σας παρακαλώ να τοποθετήσετε σε μέρος ευήλιον διότι ώς γνωστόν εμάς τα μηρυκαστικά μας τρέφει ο ήλιος και, δυστυχώς για σας, όχι ο ύπνος... 





2 σχόλια:

  1. κοίτα να μην την πατήσεις όμως και σου ζητήσει αποδείξεις και από υπηρεσίες που κάποτε δεν κόβανε ούτως σι άλλος αποδείξεις (περίπτερα, ταξί) και στην βγει από πάνω το άθλιο μοσχάρι.

    Και εγώ θέλω ένα άγαλμα αν είναι έτσι, αν και παραδέχομαι ότι έχω κάνει 1 σφράγισμα πριν 10 χρόνια χωρίς να μου κόψουν απόδειξη. αλλά εντάξει μια μικρή παρατυπία είναι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ζητήσει ότι θέλει... άλλωστε η όλη υπόθεση είναι για να μας κάνει όλους συνενόχους: Αφού στήσει τα αγάλματα όλων μας, θα βεβαιώσει δυό-τρεις πολεοδομικές παραβάσεις στο καθένα και θα μας πει "είδατε; δίκιο είχα!". Μετά θα έρθει ο Παπακωνσταντίνου και η Μπιρμπίλη για την τακτοποίηση.
    Τώρα, για την περίπτωση του σφραγίσματος, νομίζω ότι δεν δικαιούσαι άγαλμα αλλά μια απλή προτομή...
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή