Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

άγιο πνεύμα;;; Μα δεν υπάρχει τέτοιο πράμα!


Το αρνηθήκαμε ρητώς και κατηγορηματικώς πέρσι και το ίδιο κάνουμε και φέτος, μη και δεν έπιασε. Πως κάνουμε και με τα εμβόλια, αναμνηστικές δόσεις μη και δεν πιάσανε οι πρώτες κλπ κλπ κλπ

Είναι βλέπετε ο μόνος σίγουρος τρόπος να αποφύγει κανείς τον παράδεισο που είναι κάτι σαν τον Εθνικό Κήπο αλλά πολύ πιο μεγάλο και δεν ξέρω κι αν έχει πάπιες. Σ' αυτό το μέρος λοιπόν πάμε αφού βαφτιστούμε όσοι δεν μας βάφτισαν όταν δε καταλαβαίναμε την τύφλα μας και αφού μετανοήσουμε την τελευταία στιγμή για όλους τους φόνους, τις κλεψιές, τα ψέμματα, τις απάτες, τους βιασμούς που έχουμε κάνει, για όλη τη βλάβη που προξενήσαμε και όλη τη θλίψη που προκαλέσαμε και φάμε το κρέας του θεού ντυμένο ψωμί και πιούμε το αίμα του θεού ντυμένο κρασί.
Τότε μας δίνουν μια καινούρια κορμάρα αλλά χωρίς πουλί και τα τοιαύτα, μια χλαμύδα, μια άρπα κι ένα συννεφάκι και μας βάζουνε να ψέλνουμε στον αιώνα τον άπαντα για τη δόξα του μεγαλοδύναμου που τα πάντα εν σοφία εποίησε, δηλαδή κάτι σαν αυτό που κάνουν καθημερινά το MEGA και το ΣΚΑΪ στον Πυροθυπουργό GAΠ και την σοσιαλιστική του κυβέρνηση και διακυβέρνηση.

Όπως αντιλαμβάνεσθε, πρόκειται περί μιας μάλλον τραγικής προοπτικής, φρικτής σε σχέση με την προ της γεννήσεώς μου ανυπαρξία στην οποία και σκοπεύω να καταλήξω εν καιρώ τω δέοντι... Μη σας πω κι η κόλαση καλύτερα μου κάθεται γιατί δεν κρυώνεις τον χειμώνο, δεν βρέχει ποτέ (τη σιχαίνομαι τη βροχή, ειδικά αυτή της Άρτας που ξεκινάει τον δεκαπενταύγουστο και -αν ευαρεστηθεί- σταματάει τον Ιούνιο), δε σταματάει ποτέ το barbeque, άσε δε που μ' όλους αυτούς τους αφορεσμένους θα κάνουμε την καλύτερη παρέα...

Για να το κάνω πιο σιγουράκι, λοιπόν, το ότι δε θα βρεθώ μίαν ημέρα των ημερών με μια αγγελική βουβουζέλα να ψέλνω τεριρέμ πρίμο σεκόντο με κάτι μακελάρηδες της Ιστορίας, ξανα-μανα-αρνούμαι το άγιο πνεύμα και παρακαλώ τον ευσεβή κύριο Μάρκο αγνώστων λοιπών στοιχείων, ευαγγελιστή το επάγγελμα, να καταχωρίσει την άρνησή μου αυτή εις τα μητρώα των ασεβών και βλασφήμων, βάσει του άρθρου 3 παράγραφος 29 του θεοπνεύστου πονήματός του, που προβλέπει πως:

 «29 ὃς δ᾿ ἂν βλασφημήσῃ εἰς τὸ Πνεῦμα τὸ ῞Αγιον, οὐκ ἔχει ἄφεσιν εἰς τὸν αἰῶνα, ἀλλ᾿ ἔνοχός ἐστιν αἰωνίου κρίσεως·»


Σας ευχαρισθ'ω.






   

6 σχόλια:

  1. "Είναι βλέπετε ο μόνος σίγουρος τρόπος να αποφύγει κανείς τον παράδεισο που είναι κάτι σαν τον Εθνικό Κήπο αλλά πολύ πιο μεγάλο και δεν ξέρω κι αν έχει πάπιες"

    Από όσο γνωρίζω , οι τελευταίες πάπιες εκδιώχθηκαν από τον παράδεισο πριν μερικά χρόνια γιατί τρώγανε τους σπόρους του αγίου πνεύματος και το αφήνανε νηστικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι καλέ, μην ανησυχείς, πως δεν υπάρχει!
    Προχθές το είδα μαζί με τη Nessie και τον Mr Frodo να πίνουν καφέ στην πλατεία του Gotham City...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Spyros
    ...άσε που γεμίζαν κουτσουλιές τον τόπο και δεν προλάβαινε ν' αλλάζει σανδάλια ο γιός του αφεντικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρα είναι να μας πεις ότι δεν υπάρχει και Κοκκινοσκουφίτσα!!!

    Αλήθεια ο Μάρκος αλσ έχει γνωστοποιήσει την τήρηση αρχείου στην αρχή προστασίας δεδομένων; Διότι σκέφτομαι ότι ο καλύτερος τρόπος να γλιτώσω τον Εθνικό Κήπο είναι να του τραβήξω μια καταγγελία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα βεβαίως υπάρχει Εskarina! Έχω μάλιστα και ατράνταχτη απόδειξη: Ένα βιβλίο που έχει σκίτσα της μέσα.
    Όσο για τον Μάρκο αλσ, διατείνεται ότι είναι καθ' όλα σύμφωνο με το Σύνταγμα και μάλιστα με την προμετωπίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή