Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο Άγιος Μνημόνιος να βάλει το χέρι του!

Τελικώς ο GAΠ εδήλωσε μετά παρρησίας ότι δια την σωτηρίαν της Πατρίδος θα παραιτείτο ακόμα και από την πρωθυπουργία. Τρεις ώρες αργότερα παρέμενε Πρωθυπουργός και είχε παραιτήσει όλους τους άλλους υπουργούς του.
Θυμήθηκα και κάποιον άλλο που θα θυσίαζε και τον εαυτό του ακόμα προκειμένου να εξασφαλίσει στους πιστούς του την αιώνια ζωή, αλλά μετά από τρεις μέρες αυτός αναστήθηκε και οι άλλοι παρέμειναν θνητοί και συνεχίζουν να πεθαίνουν κανονικά.
Πιθανότατα και οι δύο να έχουν την ίδια κατάληξη: Την ανάληψη εις τους ουρανούς. Ο δεύτερος το έκανε μοναχός του. Ο πρώτος, λόγω εγγενών αδυναμιών, θα το κάνει μάλλον με ελικόπτερο.



Και μία δραματική έκκληση:
Το διάβασα σε Blog γνωστού συναδέλφου γαλαζοαίματου και έφριξα! Μεταφέρω την δραματική του έκκληση ζητώντας από τους πιστούς Υπηκόους του Πριγκιπάτου να συμμετάσχουν όπως και δήποτε!!!


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.


2 σχόλια:

  1. Η ιδέα της αναλήψεως του πρωθυπουργού δεν είναι πολύ καλή, διότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενον δευτέρας παρουσίας.

    Αλλά αφήστε τις αναρτήσεις και ελάτε στου Μαξίμου: πέφτει ξύλο, λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτουπερεντιμότατε ευρίσκομαι μεταξύ Μαξίμου και Βουλής όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μάχη του Ματζικέρτ (σας γράφω από το μαυρομούριον, τα άιφονς είναι δια την πλεμπαρίαν και την πιτσιρικαρίαν και ουχί δια τους Ευγενείς)...
    Μόλις συγκεντρωθείτε, θα είμαι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή