Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τι να είμαι άραγε;;;


Εάν είχα στην κατοχή μου ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου ή/και ήμουν μεγαλομέτοχος σε Ελληνικές Τράπεζες τιγκαρισμένες στα Ελληνικά Ομόλογα, θα ήμουν ένας μαχητικός οπαδός της Τρόικας και της Σοσιαληστρικής Κυβέρνησης και διακυβέρνησης του GΑΠάκου που σκίζονται για να σωθεί η επένδυσή μου και για να μη φτωχύνω ούτε λιγουλάκι, καταδικάζοντας σε μόνιμη και βαθειά φτώχεια 11.000.000 Έλληνες. Ορκισμένος οχτρός μου θα ήταν ο κάθε μαλάκας που βγαίνει και σκούζει στις πλατείες και θα υποστήριζα με σθεναρότητα ότι ο Πήλιο Γούσιας κι ο Εφιάλτης ήταν εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι η Πόλη έπεσε και τις δυό φορές (1204 και 1453) μετά από τον προδοτικό ρόλο που έπαιξε το ΚΚΕ. Θα ήμουν ένα διαπλεκόμενο λαμόγιο της ιθαγενούς πλουτοκρατίας που λέει κι η Αλέκα, ένα ντόπιο μονοπώλιο κλπ κλπ κλπ που σέβεται τον εαυτό του και τη θέση του... απλά πράματα!



Εάν είχα στην κατοχή μου ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου ή/και ήμουν μεγαλομέτοχος σε Ελληνικές Τράπεζες τιγκαρισμένες στα Ελληνικά Ομόλογα, αλλά έβγαινα και ούρλιαζα ότι η Πατρίς κινδυνεύει και έσπευδα να δώσω υποστήριξη στους αγανακτισμένους της κάθε πλατείας τι θα ήμουν τότε;



[α] Σχιζοφρενής, με νοητική υστέρηση, σε κάθε περίπτωση δεν έχω σαφή αντίληψη της πραγματικότητας.

[β] Παντελώς άσχετος από οικονομική διαχείριση που σηκώνω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου.

[γ] Ένας χυδαίος ψεύτης και υποκριτής, ένας βρωμερός και τρισάθλιος λαϊκιστής χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό που εκμεταλλεύομαι την ανανμπουμπούλα για να μαντρώνω θύματα και να κονομάω απ' όπου μπορώ.


[δ] Ένα κωματόσκυλο κώματος εξουσίας, δηλαδή συνδυασμός των [α], [β] και [γ] που ταυτόχρονα διαθέτω άδηλη εξουσία, χρησιμοποιώ το κράτος προς το συμφέρον μου και διαστρέφω με διεστραμμένη ηδονή την πραγματικότητα, θεωρώντας σας ανάξια λόγου ζωύφια για να το πάρτετε χαμπάρι. 

[ε] Ένας πραγματικός Πατριώτης που συναισθανόμενος το Πατριωτικό μου καθήκον, αδιαφορώ για τα εγκόσμια πλούτη και με αυτοθυσία τα προσφέρω για την σωτηρία της Πατρίδας.


2 σχόλια: