Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

…ραγιαδιλίκι και σιχαμάρα…

Ο wannabe Μπάρακ Ομπάμα της Νοτίου Δανιμαρκίας και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τελικά κατάντησε να γίνει μια καρικατούρα Πεταίν σε μια νεοΕΛλαδιστανική κακέκτυπη έκδοση του Βισύ. Και καλά αυτός ο καραγκιοζάκος και οι χατζηαβάτηδες του εικονικού γκουβέρνου του και άξιοι οι μισθοί τους. Οι βολευτάδες του όμως;
Αυτοί, λοιπόν, οι εκατονπενηνταπόσοι απεδείχθησαν κολοσσιαία κολλητήρια ανακράζοντας στο παράγγελμα του GΑΠ: «Κόοολητήρι!» το κλασσικό και ειδοποιό «παρόν μπαμπάκο!» … Ψυχανεμίζομαι ότι τώρα που επιτέλεσαν το κομματικό τους καθήκον θα εξαφανιστούν σε καμιά ερημική παραλία, μακριά από τα βλέμματα των δουλοπαροίκων της Ορθόδοξης Δαιμωνοκρατίας του ΝεοΕΛλαδιστάν και μετά θα σκάσουν μύτη κατά Οχτώβρη μεριά, όχι για καμιάν Επανάσταση αλλά να συνταχθούν με τους εκλεκτούς της καρδιάς τους στις εκλογές των δήμων.
Θα σκάσουν μύτη σα τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, διότι το φτύσιμο, ως ψιχάλα το αντιλαμβάνονται.



Πάρτε τους όλους μαζεμένους, λοιπόν…


Στην Άρτα έχουμε δύο από δαύτους, τον έναν τον λένε ΣΤΑΣΙΝΟ και τον άλλο ΤΣΙΡΩΝΗ και να τους χαιρόμαστε και πιο πολύ να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν και να δούμε τώρα που και πως θα τους διορίσουν. Πληροφοριακά, το πρώτο μεγαλοπρεπές κράξιμο το εισέπραξαν την Πρωτομαγιά, όταν πήγαν να διαδηλώσουν για τα δίκαια της Εργατιάς. Ποιος κακεντρεχής είπε ότι τίποτα καλό δε γίνεται εις την μικράν μας κώμην;

Πάντως πολύ μας άρεζεν ο μέγας παρλαπίπας που ακούει στο όνομα Ανδρουλάκης υπακούων στο νεοφιλελεύθερον πρόσταγμα των αφεντικών του.

Εις το επόμενον βίδεον είναι η κυρία Λιάνα Κανέλλη την οποία εδώ στο Πριγκιπάτο αντιπαθούμε σφόδρα, και διότι είναι θρησκευάμενη και διότι εκπροσωπεί τον δεινόσαυρο που ακούει στο όνομα «υπαρκτός» και διότι το γενικότερο τζάμπα-μάγκα-τσαμπουκά look κακοποιεί βάναυσα την όποια μηρυκαστική αισθητική διαθέτουμε και εν πάσει περιπτώσει το μόνο που μας ενώνει είναι η συμπαράταξή μας στο αντιαντικαπνιστικό κίνημα…
Εδώ όμως θα σηκωθούμε στα πίσω πόδια μας και θα χειροκροτήσουμε με τα μπροστινά μας.


Επίσης θα σταθούμε και στην κυρία Σοφία Σακοράφα που έως τώρα μας άφηνε παγερά αδιάφορους… Αυτή λοιπόν η κυρία δεν έγραψε τους ψηφοφόρους της στα αρχαιότερα των υποδυμάτων της, αποδεικνύοντας ότι από κάτι ΣτασινοΤσιρώνηδες τα έχει πιο βαριά. Τα παντελόνια που φοράει τα γεμίζει από μόνη της και με τα δικά της.


Απλά να επιστήσουμε την προσοχή σε ένα ζητηματάκι: Όσο αυτοί οι εκατονπενηντακάτι συνεχίζουν να διαπράττουν τέτοια στυγερά εγκλήματα και να βγαίνουν αλώβητοι, τόσο θα γίνονται πιο θρασείς και αδίστακτοι. Ανταμείψτε τουςμε κράξιμο όπου τους βλέπετε, μαύρο κι άραχνο σ’ αυτούς και τους εκλεκτούς τους στις εκλογές του Νοέμβρη και κοινωνική απομόνωση… προτιμήστε καλύτερους και ηθικότερους γνωστούς. 


Και μέσα σ’ όλα αυτά τα τρελά να σου και τα πτωματοφάγα του ιερατείου (που του πλερώνουμε δεκατέσσερα μισθά και δεν πληρώνουν ούτε σέντσι φόρο) που ανησυχούν με την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων μη και απλωθούν φαρδιές – πλατιές οι διπλομισθίες του καθώς η απογραφή βγάζει «λαγούς από το καλυμμαύχι» …!
Ναι ρε! Τα αδηφάγα…! Το πιο βρώμικο κομμάτι της νεοΕΛλαδιστανοσύνης δε ντρέπεται καθόλου ούτε για τα 300.000.000 €υρώ που μας παίρνει δίκην κεφαλικού φόρου κάθε χρόνο (χώρια τα δυό-τρία δις της ιερής φορολοκλοπής και χώρια τα real estate νταβατζηλίκια τους) ούτε για τις θέσεις εργασίας στη δημόσια εκπαίδευση που κατέχει σε βάρος των στρατιών πτυχιούχων ανέργων, ακόμα και θεολόγων, του σιναφιού τους δηλαδή! 

Θα μας πουν, βέβαια, «εδώ καράβια χάνονται, τα βακούφια μας βουλιάξαν το καράβι;»
Ναι βρε αλήτες, γιατί τα ρεντίκολα του γκουβέρνου και δουλοπάροικοί σας, αντί να ξεκινήσουν από σας και τους «άνθρακες» του θησαυροφυλακίου σας, ξεκίνησαν από τους συνταξιούχους και τους μαλάκες που δουλεύουν δέκα φορές περισσότερο και ουσιαστικότερα και παραγωγικότερα από σας και στο καπάκι αμείβονται δέκα φορές χειρότερα! 



Κατά τα λοιπά, απ’ τη μια η χατζατζάρισσα η Άννα ήθελε το ΧΟ φαρδύ-πλατύ στα απολυτήρια του Λυκείου και απ’ την άλλη έχουμε παρέμβαση του ΝεοΕΛλαδιστανικού κράτους-ραγιά υπέρ της Ιταλίας για τους σταυρούς και τις παναγίες στα σχολειά και τα δικαστήρια, κι απ’ τη τρία, να σου κι άλλη ΜΚΟ κάνει επίσημη πρώτη με τα βαΐων και κλάδων για τρελές μάσες σε δύσκολους καιρούς. Και να ‘χεις και τον Ταλιμπάνθιμο να ξερνάει ότι για τη κρίση φταίν’ οι … άπιστοι! Σα πόσο λωποδύτες δηλαδή;



…ραγιαδιλίκι και σιχαμάρα…
…διάχυτα…
…δηλητηριάζουν την ήδη αποπνιχτική ατμόσφαιρα…
...απασφαλίστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου